Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wzorzec & bonitacje

Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych ....

Thread Tools Display Modes
Old 21-10-2003, 21:05   #13
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by Gaga
Wysoki w klebie, leb jak wiadro, Ingowy pysk .
Czyli "the winner is..." Ingo Dobry wybor. Niestety nie mialam okazji go widziec w realu. Szkoda. Bazujac na fotkach zmienilabym tylko jedna rzecz. Gdyby mial byc wilczakiem, to bym sie nie czepiala, ale skoro rownamy do wilka to (wiem, wiem, ze to u nas zakazane) przycielabym mu uszy . Tak na 5-6 cm...

Quote:
Co dobudowy hm...wyjdzie ignorancja za malo jeszcze wiem ale z doswiadczenia i obserwcji wychodzi ze lzejsze sa lepsze. Mniejsze obciazenia i takie tam....Lubie psy potezne ale nie wagowo a ogolnie . Pisalam ze basior ?
Ignorancja? Wrecz przeciwnie - wlasnie o to chodzi, aby byl basior, a jednoczesnie zwinny i lekki. Ma miec mocna kosc, ale podczas truchtu plynac nad ziemia. Ehhhh.....co tu duzo gadac: ma byc wilk, a nie pies

Quote:
A i obowiazkowo chce psa! Aktulanie los sie nade mna zlitowal i mimo iz urodzily sie same suki ta moja wyglada jak pies..
To tez jest jakies wyjscie... Ale w wilczakach to jednak tylko pies gwarantuje wyglad basiora...

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote

Posting Rules