Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Setkání a cestování

Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-09-2010, 17:00   #121
Tyger
Junior Member

Tyger's Avatar

ja v nedeli nemuzu, jsme na vystave a pak mam rozloucku s kamosem, odchazi na semestr do zahranici
Tyger jest offline   Reply With Quote
Old 13-09-2010, 17:52   #122
Czertice
Rakša

Czertice's Avatar

Taky si s víkendem nejsem jistá, plánujeme jet na Hartlovu přednášku v Roudnici, ale ještě neni úplně jistý, jestli bude v sobotu nebo v neděli.

Co sobota 25. ?
Old 13-09-2010, 22:47   #123
JIM
Junior Member

JIM's Avatar

Tak to necháme na víkend za 14 dní.
JIM jest offline   Reply With Quote
Old 14-09-2010, 21:57   #124
Vlkodlak
Junior Member

Vlkodlak's Avatar

Trošku off topic, ale nechci zakládat zvláštní téma. Někdo venčení zítra odpoledne na Praze 4? (Ideálně Kamýk, ale to už bych asi chtěla moc). Netrvám jen na čsv, potřebuju akčního psa, se kterym bych vypustila obludu, neb se po 3 dnech v Praze začíná nudit, je nevykousaná a asi mě sežere. A v dešti je fakt problém sehnat psa, navíc akčního a ještě majitele ochotného ho zapůjčit k sadistickým hrám. Takže pokud byste někdo měl náladu na venčení, dejte vědět.
Vlkodlak jest offline   Reply With Quote
Old 14-09-2010, 23:16   #125
Tyger
Junior Member

Tyger's Avatar

hmm, Praha 4 je docela blizko, jen nevim zda bych to stihla...
Old 15-09-2010, 08:16   #126
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by Vlkodlak View Post
Trošku off topic, ale nechci zakládat zvláštní téma. Někdo venčení zítra odpoledne na Praze 4? (Ideálně Kamýk, ale to už bych asi chtěla moc). Netrvám jen na čsv, potřebuju akčního psa, se kterym bych vypustila obludu, neb se po 3 dnech v Praze začíná nudit, je nevykousaná a asi mě sežere. A v dešti je fakt problém sehnat psa, navíc akčního a ještě majitele ochotného ho zapůjčit k sadistickým hrám. Takže pokud byste někdo měl náladu na venčení, dejte vědět.
asi by to šlo, jen nevím kde to je
sdivokoukrvi jest offline   Reply With Quote
Old 15-09-2010, 09:01   #127
Czertice
Rakša

Czertice's Avatar

Kdyby to bylo brzké odpoledne, tak bych přijela, třeba od půl druhý, Poliklinika Modřany?
Old 15-09-2010, 09:05   #128
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by Czertice View Post
Kdyby to bylo brzké odpoledne, tak bych přijela, třeba od půl druhý, Poliklinika Modřany?
tak na tohle můj orientační nesmysl nestačí
Old 15-09-2010, 09:08   #129
Czertice
Rakša

Czertice's Avatar

Tak nevim jestli zrovna já jsem někdo, kdo by měl ostatním něco říkat o orientačním smyslu, nicméně mapy.cz ti najdou zastávku: http://mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@[email protected]@z=15

a spojení najdeš tady: http://idos.dpp.cz/idos/ConnRes.aspx?date=15.9.2010&time=13%3a30&from=270| 1|28|0&to=1450|1|28|0&isdep=0&sp=0&alg=1&chn=7&dev =0&deval=250&mask=-116|-1&std=0|1&min=1|1&max=60|60&tt=pid&iehack=0#focu s
Old 15-09-2010, 09:12   #130
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by Czertice View Post
tak spojení je pohoda, děkuji
Old 15-09-2010, 09:13   #131
Czertice
Rakša

Czertice's Avatar

nz Jak se na to tváří Tyger a Vlkodlak?
Old 15-09-2010, 09:37   #132
sdivokoukrvi
Member

tak nakonec nemohu, díky dešti se mi přesouvá na zítřek, ze dneška jedna akce
Old 15-09-2010, 09:38   #133
JIM
Junior Member

JIM's Avatar

S mellorn jsme se předběžně dohodnuli na venčení navečer v Hostivaři, kdyby se chtěl někdo přidat.

Edit: Ve čtvrtek v 19:15 na zastávce Hostivařská.

Last edited by JIM; 15-09-2010 at 09:59.
Old 15-09-2010, 10:23   #134
Tyger
Junior Member

Tyger's Avatar

ja bych dnes mohla az pozdeji, nekdy po 4-5hod. odpoledni, zitra nemohu

OT: dnes mne zas nasrali magori psickari, nechapu proc ma nekdo psa, kdyz nerozumi ani jeho zakladnim projevum, ze se chce treab hrat s jinym psem, jen ja pak vypadam jako magor, protoze si vlk zmysli ze mne v danu chvili neposlechne na povel ke mne ( a jeste dobre ze mi do ksichtu milej pan nevstrikne obranny sprej ... joo a nebo typ "vemte si toho psa, muj jeste neni zaockovan! Kdyz vas neposloucha, nac s nim tady chodite." Ja nekteri lidi opravdu nechapu....
Old 15-09-2010, 11:07   #135
JIM
Junior Member

JIM's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tyger View Post
OT: dnes mne zas nasrali magori psickari, nechapu proc ma nekdo psa, kdyz nerozumi ani jeho zakladnim projevum, ze se chce treab hrat s jinym psem, jen ja pak vypadam jako magor, protoze si vlk zmysli ze mne v danu chvili neposlechne na povel ke mne ( a jeste dobre ze mi do ksichtu milej pan nevstrikne obranny sprej ... joo a nebo typ "vemte si toho psa, muj jeste neni zaockovan! Kdyz vas neposloucha, nac s nim tady chodite." Ja nekteri lidi opravdu nechapu....
To bude pořád, neboj zvykneš si, časem ti největší kreténi zjistí v kolik hodin chodíš venčit a budou se ti snažit vyhýbat.
Old 15-09-2010, 11:53   #136
Czertice
Rakša

Czertice's Avatar

Jako naše skorosousedka, která má krásnýho velikánskýho leonbergera. Rakša by se s ním ráda blíže seznámila, ovšem paní ho naprosto neovládá, na vycházky chodí tak, že leonek jde a paní vlaje za ním na flexi... a pouštět ho nechce, páč se prý bojí, že by jí vůbec neposlouchal (oprávněně) a už by ho znovu nechytila (ona fakt ne. Takže ho venčí naprosto mimo hlavní venčící hodiny, aby nepotkali žádného psa a hlavně aby nedejbože nepotkali nás. To se klidně otočí čelem vzad, nebo aspoň přejde na opačnou stranu ulice
Old 15-09-2010, 11:59   #137
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by Tyger View Post
ja bych dnes mohla az pozdeji, nekdy po 4-5hod. odpoledni, zitra nemohu

Hele v klidu. Já byla s Aničkou a Azíčkem v pondělí v zoo. Arya stále psům voní. A dem přes stromovku domů a najednou se k arya přihnal zlatej retrívr a naplácl se ji na zadek. Volala sem na pána aby si ho odvolal a nic, tak sem psa chytla za kšíry aby nemohl na arya a kšíry se v ruce rozepli. Pán se přiřítil, že sem nějaká kráva, co mu sahám na psa, ať jdu do prdele, že se přeci nemohlo nic stát. No já pěnila. Když už má psa na volno a mě obtěžuje tak snad něco dělám ne? příště budu na psy fakt hnusná. A už z dálky budu řvát, že pokud si ho nepřivolají tak dostane do držky mojí botou
Old 15-09-2010, 14:53   #138
mellorn
Member

mellorn's Avatar

ja prave odjakziva nesnasim vencit v parcich, o tom jsme se uz bavili a nedejboze ve spicce,protoze jsem trochu asocial a jsem taky ten typ,co radsi pujde vencit brzo rano nebo vecer a to jen s lidma a psama,ktery znam a kde se vim, ze kdyz se neco stane,tak si to vysvetlime a nebudeme z toho delat nejakou hysterii.dneska rano jsme potkali pani s tim uchrochtanym psem,ja jim rikam chroptici chyse,ale nevim,co je to za plemeno.je to samec a arwen si s nim chtela hrat,akorat me absolutne nevnimala a furt se za nim rvala,tak jsem ji dala sednout a kdyz se chtela zvednout za pani,tak jsem ji tu prdel primackla zpatky a pani na ni zacala sislat. a ze ten jeji pes taky neposloucha i kdyz na nej 10x vola,at jde k ni apod.
ale,kdyby mi haravici obtezoval pes,tak do nej pujdu i tvrde,at si nekdo zkusi mit reci,vetsinou jsou to chlapi,kterym je to jedno a mysli si,zes ni budes chodit kanalama nebo co...to jsem se ale rozhohnila
mellorn jest offline   Reply With Quote
Old 15-09-2010, 15:33   #139
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by mellorn View Post
ja prave odjakziva nesnasim vencit v parcich, o tom jsme se uz bavili a nedejboze ve spicce,protoze jsem trochu asocial a jsem taky ten typ,co radsi pujde vencit brzo rano nebo vecer a to jen s lidma a psama,ktery znam a kde se vim, ze kdyz se neco stane,tak si to vysvetlime a nebudeme z toho delat nejakou hysterii.dneska rano jsme potkali pani s tim uchrochtanym psem,ja jim rikam chroptici chyse,ale nevim,co je to za plemeno.je to samec a arwen si s nim chtela hrat,akorat me absolutne nevnimala a furt se za nim rvala,tak jsem ji dala sednout a kdyz se chtela zvednout za pani,tak jsem ji tu prdel primackla zpatky a pani na ni zacala sislat. a ze ten jeji pes taky neposloucha i kdyz na nej 10x vola,at jde k ni apod.
ale,kdyby mi haravici obtezoval pes,tak do nej pujdu i tvrde,at si nekdo zkusi mit reci,vetsinou jsou to chlapi,kterym je to jedno a mysli si,zes ni budes chodit kanalama nebo co...to jsem se ale rozhohnila

jo taky už mě nebaví chodit do parků ale když jdu do zoo stromovce se nevyhnu. Nechceš mi poslat na sebe telefon a domluvit se někdy na venčení? zajímalo by mě jak si arwen sedne s aryou( i když ta se furt ráda podřídí masochističtějším čubám)
Old 15-09-2010, 17:25   #140
Vlkodlak
Junior Member

Vlkodlak's Avatar

Díky za návrhy, ikdyž dneska to bohužel teda koukám nějak nevyšlo, já navíc u netu až teď. Navíc mám podezření, že mi ta moje obluda začíná prvně hárat. Je unavenější, děsně přítulná, upovídaná a pořád se líže. Dneska jí je 11 měsíců.
Vlkodlak jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules