![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
To dla formalności:
Najlepsza hodowla: WILK Z POLSKIEGO DWORU Najlepszy reproduktor: MAX Z LITAVSKE KOTLINY Najlepsza suka hodowlana: IRRIS KOLLAROV DVOR Psy Klasa baby CELEB JANTAROWA WATAHA, wyb.obiecująca NAJ.BABY Klasa młodzieży WAŻNIAK Cwany Wilk, doskonała MŁODZ. ZW.KLUBU ACRITER WILCZA SAGA doskonała II WANDAL Cwany Wilk doskonała III ARESCO Wilcza Saga IV Klasa pośrednia DECLAN Wilk z Polskiego Dworu doskonała CWC GISOTSU Crying Wolf, doskonała II ARDAL CONALL Braterstwo Wilczaków doskonała III Klasa otwarta FENRIR BRATERSTWO WILCZAKÓW doskonała CWC LABAL LESTAT Z PERONÓWKI bardzo dobra Klasa użytkowa ELIGO z Peronówki nb Klasa championów ILMARINEN Girios Dvasia doskonała CWC, ZW.KLUBU CVAKO OD STARKEJ doskonała II CHEITAN z Peronówki doskonała III CZAMBOR z Vlciho Dubu doskonała IV Suki Klasa baby CADETTE JANTAROWA WATAHA wyb.obiecująca CELTHIEN JANTAROWA WATAHA nb Klasa młodzieży CLAIR DE LUNE Srdcervac doskonała Zw.MŁODZ. MŁODZ. ZW. KLUBU NAJLEPSZY JUNIOR Crying Wolf JESAJA doskonała II WERWA Cwany Wilk doskonała III BALTA JANTAROWA WATAHA doskonała IV BEA Jantarowa Wataha bardzo dobra CALL ME SEXY Srdcervac bardzo dobra PARD z Peronówki bardzo dobra PEYMAKILIR Z Peronówki nb Klasa pośrednia DACRE Wilk z Polskiego Dworu doskonała CWC DORREN Wilk z Polskiego Dworu doskonała II FENELA Braterstwo Wilczaków doskonała III ASTARTE Lupus Ardor doskonała IV DERVLA Wilk z Polskiego Dworu doskonała Klasa otwa rta ANDARIEL CONALL Braterstwo Wilczaków doskonała CWC, ZW.KLUBU, BOB GWAIHIR z Peronówki nb Radov Dvor KALA nb Klasa championów ENFYS Braterstwo Wilczaków doskonała CWC CINTRA Wilk z Polskiego Dworu doskonała II ADANE JANTAROWA WATAHA doskonała III JUVART z Peronówki nb Klasa weteranów JOLLY Z MOLU ES nb
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
ja mam
![]() ![]() Na dowód, że mam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilcza Saga
|
![]()
Rescu mimo swojej "słabo rozwiniętej klatki piersiowej" oraz "suczej głowy" zszedł z doskonałą. Nieźle mnie ten opis rozbawił.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]()
1/2 WilczoSagowego rodzeństwa - od lewej Acriter, Aresco, Amantis (zwana Radochą
![]() ![]() Dzięki wszystkim za przemile spędzony wspólnie czas ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Świetna fota Ważnego
![]() Sędzia... hmm... fajnie, fajnie. Ale zszokowało mnie strasznie jego podejście do jajek Ważniaka. Szczerze mówiąc gdybym była sędzią to bym siebie wyrzuciła z "nie do oceny". A Bea? A Bea coraz lepiej, co prawda nic nie zgarnęliśmy, ale za to posuwamy się małymi kroczkami do przodu jeśli chodzi o lęki. No ale cóż.
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Na WD pokazały się rezultaty wystawy. Ciekawe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
A wyniki dalej ciekawe. Fajnych fotek duzo, opisy uczestnikow 'niesamowita ilosc wilczakow' itd, a w wynikach jeden wilczak. No bez jaj :-/
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]()
Nie takie rzeczy się robiło
![]() No, i na "dzień dobry" mam dobry humor... ![]() Quote:
Proszę, dawajcie jeszcze zdjęcia, by się pochwalić, a my będziemy się zachwycać. ... "w wynikach jeden wilczak." No, dobra, Btd. Dopiąłeś swego! Niech nie będzie, że kieruje mną ostracyzm! ![]() >>Z całego serca składam najszczersze wyrazy /mogą być współczucia ![]() Btd, a Ty może wklej parę zdjęć -będzie uroczyściej. ... Żeby nie było: nie umniejszam rangi wydarzenia w Łodzi! Cóż, "gdy się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma": skoro nie mamy jeszcze własnej/*/ klubowej wystawy wilczaków, to pozostaje psów pasterskich /**/. Tak więc, podrzućcie zdjęcia. ... /*/ -no, właśnie, ilu jest chętnych? Już po wakacjach, może pora wziąć się do roboty... /**/-Laili chyba by to określenie niekoniecznie pasowało, bo ona zamiast pastuszkować/pasteryzować/pasterzyć, zdecydowanie woli rozczłonkowywać zwierzynę... ![]() ... ... Psicholog: zacząłeś wielce interesującą kwestię. Czy mógłbyś ją rozwinąć -np., jako nowy temat. Bardzo mnie zainteresowało unikanie konfrontacji i co oznacza "nadmiar obowiązków". ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Sorry Puchatek, jestem zbyt wielkim prostakiem zeby zrozumiec kwiecistosc twojego belkotu.
Mnie tylko dziwi ze mimo podawania wynikow, relacji i fotek, wyniki w bazie ktora ma byc super i w ogole mega rzetelnym zrodlem informacji wygladaja jak wygladaja. A ty co mialas na (przepraszam za to slowo) mysli?
![]() |
#11 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Gratulacje dla łódzkich zwycięzców
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Nie przepraszaj! Wybaczam! ![]() ![]() ![]() Nie trzeba się wstydzić używania słów nowo poznanych. A każdy jest, jaki jest. I dlatego różnorodność jest piękna. W Twoich ustach nawet określenie "bełkot" nie jest obelgą: nie można mieć pretensji do kogoś, kto zamiast Kopalińskiego preferuje piwo i chipsy /to Twoja deklaracja -sam o tym wspomniałeś, więc nie wymyślam/. A co do bazy... Też słyszałam, że szwankuje. Ale myślę, że to trudności przejściowe. Może Ty byś powklejał zdjęcia -tak "dla porządku". Jako forpoczta. ... >Myślenie< -czynność umysłu; dalej: trzeba doczytać i przyswoić >Ostracyzm<- sąd skorupkowy w Atenach; obecnie: bojkot >Forpoczta<-wysunięta placówka, straż przednia, czaty, zwiad |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Dzięki anetwron
![]() ![]() Całuski dla Lahatiel i Alego |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Mohu tuto fotku použít na svých stránkách?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
OK, wrzuciłam wszystko, po poprawkach podpisów powinno być OK (jeszcze raz sorry).
Kamoszka- najlepsi to stanęli z tabliczkami Zwycięzców, ale dziękujemy ![]() ![]() Daniela- Graba już Ci napisała (dzięki), ale powtórzę-możesz, w końcu to Twoje "dzieci" . No to mogę jechać na urlop ... uffff |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
STOP nigdzie nie jedziesz, dopóki nie dasz tej zajefajnej fotki tuuuu, bo ja nie mogę, a wg mnie mistrzowska jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]()
No właśnie, nigdzie nie jadę, bo opuściłam Cwane i synusia więc nadrabiam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
Gaga, chyba tam jakos malo synka fotek, a takie z TAKIM cudownym i prawidlowym wilczym ruchem jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
VIP Member
|
![]()
Cichaj Matka! Juz masz ruch, skolko ugodno ;D
Graba, dla Ciebie wkur**** Chey, po tym jak mu w biegu dziamali za tyłkiem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Super dzięki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |