|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
wilczakowa mamuśka ;)
|
1/2 WilczoSagowego rodzeństwa - od lewej Acriter, Aresco, Amantis (zwana Radochą
![]() Dzięki wszystkim za przemile spędzony wspólnie czas
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Świetna fota Ważnego
Macie coś jeszcze małego? Sędzia... hmm... fajnie, fajnie. Ale zszokowało mnie strasznie jego podejście do jajek Ważniaka. Szczerze mówiąc gdybym była sędzią to bym siebie wyrzuciła z "nie do oceny". A Bea? A Bea coraz lepiej, co prawda nic nie zgarnęliśmy, ale za to posuwamy się małymi kroczkami do przodu jeśli chodzi o lęki. No ale cóż.
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Na WD pokazały się rezultaty wystawy. Ciekawe.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ardal Conall
|
|
|
|
#6 |
|
VIP Member
|
Kamoszka- się nie denerwuj, ino śmigaj do galerii- swojego niuniusia obejrzeć
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ardal Conall
|
Quote:
Ogromne dzięki za relację. Ale zły jestem że nie pogadaliśmy se nawet. A okazja była... Słyszałem, że najlepsi dostali III lokaty ![]() ![]() tak dla niepoznakip.s. kurde, jednak Ola lepiej wygląda z Ardalem...
|
|
|
|
#8 |
|
złośliwy krasnolud
|
A wyniki dalej ciekawe. Fajnych fotek duzo, opisy uczestnikow 'niesamowita ilosc wilczakow' itd, a w wynikach jeden wilczak. No bez jaj :-/
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
|
Nie takie rzeczy się robiło
No, i na "dzień dobry" mam dobry humor... Quote:
Proszę, dawajcie jeszcze zdjęcia, by się pochwalić, a my będziemy się zachwycać. ... "w wynikach jeden wilczak." No, dobra, Btd. Dopiąłeś swego! Niech nie będzie, że kieruje mną ostracyzm! >>Z całego serca składam najszczersze wyrazy /mogą być współczucia Btd, a Ty może wklej parę zdjęć -będzie uroczyściej. ... Żeby nie było: nie umniejszam rangi wydarzenia w Łodzi! Cóż, "gdy się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma": skoro nie mamy jeszcze własnej/*/ klubowej wystawy wilczaków, to pozostaje psów pasterskich /**/. Tak więc, podrzućcie zdjęcia. ... /*/ -no, właśnie, ilu jest chętnych? Już po wakacjach, może pora wziąć się do roboty... /**/-Laili chyba by to określenie niekoniecznie pasowało, bo ona zamiast pastuszkować/pasteryzować/pasterzyć, zdecydowanie woli rozczłonkowywać zwierzynę... ... ... Psicholog: zacząłeś wielce interesującą kwestię. Czy mógłbyś ją rozwinąć -np., jako nowy temat. Bardzo mnie zainteresowało unikanie konfrontacji i co oznacza "nadmiar obowiązków". ... |
|
|
|
|
![]() |
|
|