|
|
|
|||||||
| Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Dziś na spacerze idziemy łąką, pies zobaczył staw - pies hop! do wody. Pies płynie - pani- idzie brzegiem. Pies wyskakuje, wskakuje do wody. Pani - cieszy się, ze się w końcu wyszaleje. Pies zadowolony wyszedł z wody i... wytarzał się w popiele po ognisku
. Wyglądała jak dziki zwierz nie ma co Ale później sama szczęśliwa wskocyzła do wody i przynajmniej częściowo udało się 'odeprac' psa |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
To dobrze, że jeszcze udało się odeprać
Gorzej, jak pies jest biały i pływa w Białce, a potem jeszcze tarza się w ziemi torfowej Za to sierść nabiera wtedy niezwykłego, bialo-czarnego zabarwienia |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
A zdjecia??? nie ma...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Akurat aparatu nie mialam.. ale moge ja bezczelnie podpuscic w to samo miejsce...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Zrob tak! beda super foty!
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Udalo sie nam nawet utrwalic kilka razy takie psy (ale nieczesto publikujemy takie fotki, bo jeszcze ktos pomysli, ze ...tak dbamy o Bure.... PRZED ![]() PO ![]() ![]() (Bela gustuje w czyms innym - uwielbia bagna i robienie sobie czarnych "skarpetek"...
|
|
|
|
#7 |
|
Distinguished Member
|
Varg czarne skarpetki też bardzo lubi
. Tylko ja nie... :PWczoraj kolega po kąpieli w rzece wskoczył w poach ii.... przez moment miałam super brązowego CzW )
|
|
|
|
![]() |
|
|