![]() |
![]() |
|
Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
cskuklik
|
![]()
Máte poněkud špatný nadhled a připadáte mi netrpělivý
![]() a jak píší Kamila musela nejdříve odměnit a pak odstoupit,obráceně je to nesmysl a bylo by to k ničemu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ne, Kamila neměla vůbec s pamlsky v kapse do závodu nastoupit. ž jen pamlsek v kapse je při závodě podvod. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
cskuklik
|
![]() Quote:
ano pamlsky mít u sebe neměla ale proč je měla a proč udělala to co udělala ví jen ona,co si o tom myslím já a jka si to vykládám jsem napsala,třeba nám to jednou Kamila řekne proč ![]() Last edited by madonna; 12-10-2010 at 21:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
To je nekonečná debata. Jeden o koze, druhý o voze. Pokud jdu na závod nebo na zkoušku, prostě pamlsky u sebe vědomě mít nesmím. Vše ostatní je podvod a bezohlednost vůči ostatním. A je úplně jedno jakou mám motivaci.
A když už psa odměním, tak to přiznám sám hned a ne až poté, co mi hrozí diskvalifikace, protože podvod viděli ostatní. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
Do závodu jsem taky nastoupil s čistým svědomím a pamlsek jsem neměl žádný. Ani by mě nenapadlo podvádět. O tom ty závody jsou, že pes to dokáže bez pamlsku. Pak by se mohlo stát, že pravidla se upraví podle osobnosti majitele či psa a potom přestane platit stejný metr. Proto když se psovod hlásí rozhodčímu na začátku, prakticky slovně se dohodnou na vykonávané disciplíně, která má předem určená pravidla! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Přestaňte už řešit Kamilu a Ohniváka. Kamila udělala s Ohnivákem obrovský kus práce, no a tentokrát prostě udělala chybu. Kdo z nás někdy v životě chybu neudělal? Myslím že už se to řeší víc, než je zdrávo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Souhlasím s madonnou.
Proč to udělala asi ví, udělat to v danný okamžik asi chtěla, je to její problém a ten komu by to mělo vadit jsou další závodníci. Taky mohla tvrdit, že nic mu nedala a mohla vyhrát 1.místo. Takto sice dala psovi pamlsek, ale odstoupila ze soutěže. Prč a jak je zbytěčné řešit. Rozhodně tím nezpochybňuje svoji práci, kterou dokázala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
cskuklik
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Not so Junior Member
|
![]() Quote:
Samozřejmě jak psal Karel, botu uděláme někdy každý, a tak jen říkám, že je mi líto, že se tohle dozvídám a víc to komentovat nebudu. Zarazily mne spíš názory některých přispívajích, sice to neřekli napřímo, ale oni to schvalují? Na plac to prostě nepatří, neexistuje okolnost, která by na pravidlech fair play něco měnila.
![]() |
![]() |
|
|