Вернуться   Wolfdog.org forum > Česky > Sport & trénink

Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích...

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 14.10.2010, 11:28   #1
Vlkodlak
Junior Member

myslím, že není důvodu, proč to tu uzavírat. Pokud o téma nebude zájem, postupně zmizí z úvodní stránky a bude k dispozici jen v archivu fóra.[/quote]

Přesně to se stalo, fórum prošlo naprosto bez zájmu hlavní nabídkou a resuscitace trvala asi tak týden urputné dřiny. Pokud všichni Kamilu a Ohniváčka morálně odsoudíme (protože co taky s ním jiného když je z molu a co s majitelkou, která si vezme psa z molu), dáte už pokoj s umělým omýláním tématu pořád dokola?
Vlkodlak вне форума   Ответить с цитированием
Старый 14.10.2010, 11:51   #2
Marianka.W
Šungmánitu-ha Khoyáke

Myslím, že vůbec nešlo (původně) o to, jestli je pes z molu nebo odjinud.

Teď už je to ale opět obligátní ping-pong M vs. P....
Marianka.W вне форума   Ответить с цитированием
Старый 14.10.2010, 12:03   #3
Vlkodlak
Junior Member

Цитата:
Сообщение от Marianka.W Посмотреть сообщение
Myslím, že vůbec nešlo (původně) o to, jestli je pes z molu nebo odjinud.

Teď už je to ale opět obligátní ping-pong M vs. P....
Když si to forum přečteš odshora znova, tak úplně bije do očí, jak, když nikdo nereagoval, se Pavel urputně pokouší přitáhnout pozornost a zvýšit sledovanost. On prostě chce příspěvky, ideálně bez výhrad souhlasné. No povedlo se, už jsme přes 30. A to jsem mu dvěma taky přispěla. Už to neudělám. Hezkou zábavu všem, kteří míní pokračovat v diskuzi o morálně-volních vlastnostech Ohniváka.
Vlkodlak вне форума   Ответить с цитированием
Старый 14.10.2010, 18:35   #4
Pavel
Moderator

Отправить сообщение для Pavel с помощью Skype™

Nevím proč tady někteří lidé když už bezhlavě na mne útočí si nejprve pořádně nepřečtou celé fórum ?

Цитата:
Сообщение от Vlkodlak Посмотреть сообщение
Když si to forum přečteš odshora znova, tak úplně bije do očí, jak, když nikdo nereagoval, se Pavel urputně pokouší přitáhnout pozornost a zvýšit sledovanost.
Já jsem fórum založil 23.9. a pak 14 dní jsem nic nenapsal. Až 8.10. přidal Argus příspěvek a to zjevně jen proto, že na FB objevil reakci na toto fórum. Od té doby se vždy den diskutovalo, pak den pauza a vždy někdo, kdo se snažil Kamilu obhajovat znovu začal. Takže nevím o jaké "uprutné pokusy" z mé strany se jedná ?

Цитата:
On prostě chce příspěvky, ideálně bez výhrad souhlasné.
Pokud budu chtít je souhlasné příspěvky, tak budu mazat ty osobní útoky. To, jak je vidět nedělám. A jinak, tohle je diskuzní fórum, takže je normální, že se tady diskutuje.

Цитата:
Hezkou zábavu všem, kteří míní pokračovat v diskuzi o morálně-volních vlastnostech Ohniváka.
Někteří tu zjevně mají klapky na očích. Tady nepadlo ani slovo o vlastnostech Ohniváka. Tohle téma diskutuje nesportovní chováí jeho majitelky. O psa tu vůbec nejde.
Pavel вне форума   Ответить с цитированием
Старый 15.10.2010, 09:50   #5
Argus
Junior Member

Отправить сообщение для Argus с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от Pavel Посмотреть сообщение
pak 14 dní jsem nic nenapsal. Až 8.10. přidal Argus příspěvek a to zjevně jen proto, že na FB objevil reakci na toto fórum. Od té doby se vždy den diskutovalo, pak den pauza a vždy někdo, kdo se snažil Kamilu obhajovat znovu začal. Takže nevím o jaké "uprutné pokusy" z mé strany se jedná ?
Můj údiv se v tom příspěvku netýkal ani tak Kamily, jako spíš Evy Rocco, která bez uzardění tvrdila, že podvádění s pamlsky je v Jevišovicích při zkouškách a závodech běžné. Tohle přece nemá s Ing. Soukupovou nic společného.
Argus вне форума   Ответить с цитированием
Старый 14.10.2010, 19:08   #6
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

Vlkodlak
Já myslím že by bylo opravdu dobré se občas na realitu podívat jako pejskař, nejen jako majitel štěněte z Molu. Přesně jak bylo napsáno výše ...
A co se týče nekonečného sporu Moniky s Pavlem, tak ten už všichni známe. Je to hodně ohraná písnička.
Znáte tu hlášku ze Svěrákova filmu "Příjdu až budou nastavovat zrcadlo"
tak přesně v tom smylu si s kamarádkou děláme legraci z diskuzí P+M. Jdeme na wolfdog až "začnou vykrádat schránky" a zatím jsem se vždycky dočkaly.

CDaniela вне форума   Ответить с цитированием
Старый 14.10.2010, 19:46   #7
Marianka.W
Šungmánitu-ha Khoyáke

Přesně, Danielo.
Nezáleží na tom jaké bylo výchozí téma. S třeskutou spolehlivostí se nakonec vždycky změní... Je to takový místní folklór.
Старый 14.10.2010, 21:35   #8
Monika
Junior Member

Цитата:
Сообщение от Marianka.W Посмотреть сообщение
Přesně, Danielo.
Nezáleží na tom jaké bylo výchozí téma. S třeskutou spolehlivostí se nakonec vždycky změní... Je to takový místní folklór.

Doporučuji číst VŠE a nečakat jen "na místní folklor." Pak mi totiž opravdu uniká o co vám jde.
Ale zřejmě o zábavu, což je pochopitelné.

Monika
http://www.wolfdogs.cz/
Старый 14.10.2010, 22:06   #9
Marianka.W
Šungmánitu-ha Khoyáke

Četla jsem celé vlákno od začátku. Celou dobu byla diskuze o Kamilině podvodu a souvisejících tématech. Teprve od příspěvku číslo 27 je diskuze o vašem sporu s Pavlem.
Ano, od té chvíle se tomu směju...
Старый 15.10.2010, 09:10   #10
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

Цитата:
Сообщение от Monika Посмотреть сообщение
Doporučuji číst VŠE a nečakat jen "na místní folklor." Pak mi totiž opravdu uniká o co vám jde.
Ale zřejmě o zábavu, což je pochopitelné.

Monika
http://www.wolfdogs.cz/
Číst vše krom té vaší tragikomedie? Tak jo.
Byla jednou jedna paní učitelka. V její třídě bylo mnoho a mnoho žáků ale jen jeden Pepíček. Pepíček byl premiant, dobře se učil a měl samé jedničky. byl chytrý, citlivý a pozorný. Jednoho dne ale použil při písemce tahák. Osastní děti to viděly a řekly Pepíčkovi ať se přizná. A protože on byl opravdu v jádru poctivka, přiznal se. Tím Pepíčkův příběh končí a vše je odpuštěno. Protože ale paní učitelka věděla, že není všechno úplně v pořádku, měla potřebu žákům podat nějaké vysvětlení: " Víte děti, já jsem přesvědčená, že Pepíček ví, co dělá. On je chytřejší než vy všichni dohromady a má vždy jen samé jedničky. Učí se zatím co vy ostatní se někde flákáte. Já mu to odpouštím. " A tím to všechno po****a. Paní učitelka totiž němal ve třídě jen samé hloupé děti. Pk přišel na scénu pan ředitel školy (či zeměkoule), který dříve působil jako pošťák paní učitelky ... no a dál už to známe.

CDaniela вне форума   Ответить с цитированием
Старый 14.10.2010, 12:20   #11
Undertaker
Member

Цитата:
Сообщение от Vlkodlak
Přesně to se stalo, fórum prošlo naprosto bez zájmu hlavní nabídkou a resuscitace trvala asi tak týden urputné dřiny. Pokud všichni Kamilu a Ohniváčka morálně odsoudíme (protože co taky s ním jiného když je z molu a co s majitelkou, která si vezme psa z molu), dáte už pokoj s umělým omýláním tématu pořád dokola?
A je to tu zas... ježiš chudáček z Molu, nikdo ho nemá rád...
O to tu snad vůbec nešlo. Proč se už konečně neoprostíte od toho, že máte moláky a nepíšete jako byste měli třeba šedý chlupy? Ano, Pavlovi toto téma vyhovuje, tak je jasné, že si ho tu rád nechá odemčené a bude rád, když se to bude probírat pořád do kola. To ale snad není důvod brečet tady nad tím, že je Ohnivák z Molu. To, co Kamila udělala je jen její vědomí a svědomí a asi ví proč to udělala. Nebyl jsem tam, neviděl na vlastní oči, takže ani nezatracuju, ale na druhou stranu je to prostě neobhajitelné a to jak to dopadlo je jediný správný výsledek a pokud příští rok Ohnivák vyhraje, tak jedině dobře pro všechny.
Undertaker вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18.10.2010, 20:35   #12
Pavel
Moderator

Отправить сообщение для Pavel с помощью Skype™

Цитата:
Přesně to se stalo, fórum prošlo naprosto bez zájmu hlavní nabídkou a resuscitace trvala asi tak týden urputné dřiny.
Zatím jak tak koukám, tak nejvíc příspěvků tady má Monika Soukupová a urputně tak téma udržuje na hlavní stránce. A doufám, že mne nechceš podezírat z toho, že za to mohu já
Pavel вне форума   Ответить с цитированием
Ответ