![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
![]() |
#1 |
Wilkokłak
ubicazione: Katowice
|
![]()
A co się zwierzęciu dziwisz - toż mądre jest; będzie tam pił wstrętną chlorowaną wodę wyzutą z wszelkich bakterii, minerałów i w ogóle życia. Lepsza taka przefiltrowana przez papirus (ciesz się, że nie masz kota, bo przy nim papirus długo by się nie ostał; zostałby zeżarty żywcem; koty uwielbiają papirusy
![]() Ja już dawno zauważyłam że Łowca przedkłada "żywe wody" ze stawów, stawików, bajorek, a nawet większych kałuż nad tę "domową". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]()
Woda jest przefiltrowana i ta sama lana w oba naczynia
![]() Ale z postu zapamiętam jedno, najważniejsze: Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() O tym to i ja nie powinnam zapominać, choć czasem trudno. ![]() A z tą wodą to faktycznie kto wie - może na skutek kontaktu z rośliną przedostają się z jej ziemi do niej jakieś minerały i bakterie, co sprawia, że nie jest już taka jałowa, albo mu może sam kształt naczynia bardziej odpowiada. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Sugerujesz, że może powinnam rozejrzeć się za nową miską? (fakt, "fontanna" dozująca zawsze bieżącą wodę przykuła na chwilę moją uwagę w hurtowni), ale moi znajomi i tak już twierdzą, że dawno przekroczyłam granicę swoistego szaleństwa, więc może jednak.. pozostanę przy pilnowaniu odpowiedniej ilości wody dla papirusa, TFU! Cheitana
![]() I dla ilustracji tematu, miska z jeszcze młodziutkim papirusem (czytaj: preferowany kształt naczynia ![]() ![]() oraz pocieszenie dla Rybki (tak. Shey jest normalny) ![]() ![]()
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Ultima modifica di Gaga : 10-27-2010 a 10:53 AM Motivo: fotki |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilkokłak
|
![]()
A skąd! Ta... miska jest rewelacyjna! Wcale się Cheyowi nie dziwię.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
ubicazione: Sopot
|
![]()
U nas Imbus pije wodę - z kibelka ....... Próbowaliśmy oduczać - ale na nic to sie zdało. Najbardziej lubi taka świeżą ledwo co spuszczoną. Mamy kibelek z tzw półką i kiedy półka jest sucha Imbus potrafi kilka minut stać nad kibelkiem chcąc dać nam do zrozumienia że jest spragniony
![]() A tu Wisus vel Cwaniak ze swoja miską: ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Lepszym rozwiązaniem bywa bidet-jak się ma na niego miejsce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|