Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Výchova & charakter

Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 05-11-2010, 15:10   #1
Bára
Junior Member

Bára's Avatar

nestraš
Bára jest offline   Reply With Quote
Old 05-11-2010, 15:15   #2
jerabekj
Junior Member

jerabekj's Avatar

Send a message via ICQ to jerabekj Send a message via MSN to jerabekj Send a message via Skype™ to jerabekj

Quote:
Originally Posted by Bára View Post
nestraš
To je všední realita ... Dakouš už je cca měsíc doma zticha a ani nic nezničil ... no a poslední tejden je pořád zticha, ale vrátil se k ohryzávání rohů dřevěných schůdků z Ikey. No a jednou za tejden či 14 dní si z police která je ve 170 cm sundá nějakýho plyšáka ... když přichází domů přítelkyně, tak je to většinou sob, no a když já ... bývá to prase :-) ... nevim jak to pozná
jerabekj jest offline   Reply With Quote
Old 05-11-2010, 15:50   #3
mellorn
Member

mellorn's Avatar

je fakt,ze arwen jako mala rachot v noci nedelala,asi protoze byla se mnou bud v posteli nebo v pelisku.ale byla zvykla chodit hodne brzo rano do lesa a kdyz mela pocit,ze je uz cas,tak ze me zacala stahovat perinu.

jeste k tem vztahum. kdyz jsem si ji porizovali vlastne mi ani nedoslo,ze muze byt problem najit si partnera,ktery by akceptoval meho psa a chtel s nami delat jednu smecku a navic cevecko. je to zavazek na min. 12 let a taky se mi muze stat,ze pokud bych se rozesla s nynejsim pritelem,taky muzu zustat sama. ja rodinu nejak neplanuju,tak vlak by mi urcite neujizdel,ale sama nafurt bych zustat asi taky nechtela. najit si jen tak nekoho,abych nekoho mela nechci.myslim,ze je celkem stesti mit partnera se kterym si rozumim a jeste je blazen do cevecek.ale nestezuju si,sice mezi nami probihaji trenice ohledne psa,ale taky mam pocit,ze je nekdy hodnejsi na cubu nez na me
mellorn jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules