![]() |
![]() |
|
Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Nu sese Maja tai kaip visada: valgo, si..a, zbitkus krecia ir miega. Galvoju vis kada gi susitupes mergina, visgi pavasari jau 5 metai bus. Meilumo apsoliuciai jokio, pradedi glostyt, tai baisiai kencia ir ziuri sikancio katino akimis, laukia kol baigsi glostyti. Arba gryztu is darbo isleidziu is voljero, tai kokias 5 min. lanksto kaip beprote kosminiu greiciu po kiema, sokineja visur. Nu zodziu nebutu Majukas sik..j motoriukas.
P.S. Labai atsiprasau, kad pavartojau daug zodziu prasidedanciu raide "sh", bet siandiena sitie zodziai kazkaip labai padeda mintis isreiksti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Vaiva, papasakok daugiau apie reikalo pribrendimą antram šuniui namuos. Ar ilgai jau bręsta ir kokie pagrindiniai argumentai? Labai įdomu, gal ir kitiems bus naudinga, jei kiek pasidalinsi savo surinkta informacija. Beje, apie kokią (ne)veislę galvoji? Kažkaip vis pametu skaičių, kiek pas Daivą ir Deimą šunų.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
apie deima ir sunis ir mane ir sunis daugiau bus po sios savaites, bo .. biski kartu gyvensim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
O dievai, Daiva, taigi pas jus tada bus neįmanoma pro šunis prasibrauti!!!
![]() ![]() Sauliau, gal kokį mėnesį atostogų norisi išeiti nuo Majos? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Tai Majukas jau buves pas Vaiva pora kartu paliktas ir Vaiva puikiai zino ko is CSV tiketis. Be to kaip suprantu Vaivai svarbus ir sportinis interesas isaukleti kitokios veisles suni su panasiu charakteriu.
P.S. Youtube netiketai radau nerealu haski Mishka,kuris istaria tam tikras frazes, zodziu snekorius tai kaip reta.Idesiu kelis filmukus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Man tai šitas šizofrenikas nerealiai patinka: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
vaiva, manau visiems seniai aišku, kad šuns būdas septyniasdešimt procentų priklauso nuo auklėjimo, ir trisdešimt nuo veislės....
o tas šiba...nu bliamba, visą video į jo akis žiūrėjau....nu nėr ten sveikumo jose....arba čia jau mano akys blogai rodo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member