![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Discussietools | Weergave |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Citaat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Citaat:
Něco i z jiného soudku: dva sousedi mi řekli - pořád ji neokřikuj, dyť je to štěně a proč by si občas nezakňučela, ani jí nedopřeješ... A ten chlapík, se kterým jsem měl před lety s čsv opravdu velké problémy, se teď usmívá. Chodím s fenou často kolem jejich domu, a to jak brzy ráno, tak i večer. Vidí, že není jen v kotci, že má pohybu dost a že je to asi plemenem (jekot). A moc se mu líbí... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Citaat:
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Tak referuji - psisko spí už s námi a dobré :-) Chrní. Když jdu do školy zavřu jí a to ječí jak podebraná a zvykla si boxovat packama do dveří, to dělá totiž větší rachot než je schopná stvořit sama. Ale pak je ticho až do mého příchodu.
Ovšem (pozor,přichází OT) v neděli jsme byli ve stromovce a já z ní mám už nervy občas nadranc. Taky tu má někdo plachýho psa? Nebo vybyl černý petr na nás? Protože stromovka byla dostatečným důvodem pro šílení, neposlouchání, tahání - prostě zběsilý úprk. Ruka sedřená do krve, přítelova taky, jsme se střídali. Pes totálně v pr... Opravdu už netuší, co s tím...nedávno jsme tu už o její plachosti psali. Jó, maj lidi horší problémy než my, ale je mi to líto. Jsme poměrně aktivní a chtěli jsme psa, co by chodil všude s náma...No nic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bolt Grey Střípek snů
|
![]()
Mně jako malý nechtěl vyjít ani z naší ulice a obdobně to bylo se vším novým. Někteří mají asi plašší povahu a musejí si déle a šetrněji zvykat.
Nedávno jsme byli na vyšetření DKK a DLK a od té doby mi panikaří z cyklistů nebo jen samotného cyk. kola (předtím to nedělal) - nevím v čem mu připomíná to vyšetření...chystám se k tomu, že vyskládám kola z garáže a budu ho na ně navykat před domem. Myslím, že to bude pak opět fajn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Baro,gratuluji,nakonec to dopadlo k vseobecne spokojenosti.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Citaat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Nám když se pesan bojí, tak je jakoby v transu. Nemívá ani stažený ocas, spíš zdrhá hlava nehlava. Ve stresu se nedá nalákat ani na maso...když je hodně zle, nevezme si ho v té situaci ani ode mně. Nemá ráda lidi no :-( Před barákem máme psí hřiště a když tam pejsci pobíhají příliš blízko svých pánů, radši si s nima nehraje, než aby se přiblížila k lidem. A to jako z pejsků je nadšená asi nejvíc jak může. Je fakt, že když už zná někoho dýl, tak se skamarádí, to jo....
U nás je problém, že ona se nebojí konkrétních věcí. Vědoma si toho, co mám doma, už od mala poslouchala vysavač, sekačky, naučili jsme jí nebát se vody (dneska naopak skočí do každý vody v okolí), do busu mi chodí bez problémů (byť je nesnáší a jak vidí zastávku, jančí)... Jo a v 11 měsících už mi hárala a má macek 30 kilo(cca 64 cm). Takže jak jsem se kdysi bála, že bude podměrečná - není ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Achjo. Prave jsem se dozvedela,ze to jsou asi tri tydny,co 14 dni cuba zacala zase vyt.Posledni tejden prej ne. Mame na navsteve tchyni a ta se bavila s chlapkem,co ma pod nama nejakou dilnu a ten to rikal.Jemu to nevadi,taky ma psa.Sousedi,co si stezovali,zatim nic nerikali,tak jsem zvedava,kdy to prijde.Hlavne to nechapu.Tak dlouho byla v klidu,ze jsme ji prestali nahravat.Nechapu ten spoustec,nic se nezmenilo,chodim do prace jako prvni na sedmou,pritel pozdeji.Ted ma pritel tejden dovolenou,tak od pondelka ji budeme zase nahravat.To jsem zvedava,co se dozvim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
[quote=Bára;338094]Nám když se pesan bojí, tak je jakoby v transu. Nemívá ani stažený ocas, spíš zdrhá hlava nehlava. Ve stresu se nedá nalákat ani na maso...když je hodně zle, nevezme si ho v té situaci ani ode mně. Nemá ráda lidi no :-( Před barákem máme psí hřiště a když tam pejsci pobíhají příliš blízko svých pánů, radši si s nima nehraje, než aby se přiblížila k lidem. A to jako z pejsků je nadšená asi nejvíc jak může. Je fakt, že když už zná někoho dýl, tak se skamarádí, to jo....
U nás je problém, že ona se nebojí konkrétních věcí. Vědoma si toho, co mám doma, už od mala poslouchala vysavač, sekačky, naučili jsme jí nebát se vody (dneska naopak skočí do každý vody v okolí), do busu mi chodí bez problémů (byť je nesnáší a jak vidí zastávku, jančí)... Jako bys měla doma mýho psa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |