![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#30 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Magda, współczuję. najważniejsze, że nikomu nic się nie stało
![]() Mnie wracając z wystawy tuż pod domem tir zepchnął przez pas zieleni i przeleciałam przez dwa krawężniki na stację benzynową. Właśnie zastanawiałam się czy tankować jeszcze przed dojazdem czy nie. I zrobiłam wielkie wejście ![]() częściowe wyniki: pies, baby - CELEB JANTAROWA WATAHA nb pies, modzieży WÓDZ CWANY WILK lok.1 ocena b.db ACRITER Wilcza Saga lok.2 ocena b.db pies, pośrednia DHUN Wilk z Polskiego Dworu lok.2 ocena? Crying Wolf GISOTSU CWC, CACIB, BOB pies, otwarta BALOUN Galicyjski Wilk nb. pies, championów CZAMBOR z Vlciho dubu CWC, Res. CACIB DECLAN Wilk z Polskiego Dworu nb CVAKO OD STARKEJ ocena? suka, młodzieży CALL ME SEXY Srdcervac, dosk. Zw. Młodz. Naj. Junior ( ![]() suka, pośrednia BEA Jantarowa Wataha nb. DERVLA Wilk z polskiego Dworu dosk. CACIB suka, otwarta BALTA JANTAROWA WATAHA nb. LAHATIEL Girios Dvasia dosk. 2 TASJA Eden severu CWC, res. CACIB suka, championów BETI WILK Z POLSKIEGO DWORU nb BELIT Wilk z Polskiego Dworu nb Last edited by jefta; 14-11-2010 at 10:58. |
![]() |
![]() |
|
|