![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
chcialam dodac kilka zdjec ale przerasta to moje umiejetnosci heheh
![]() Last edited by Skrzat&Bow; 15-11-2010 at 21:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
uda się chyba
![]() Last edited by Skrzat&Bow; 12-09-2011 at 14:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
cd
![]() ![]() Last edited by Skrzat&Bow; 12-09-2011 at 14:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
love and terror
|
![]()
Nie chwalilas sie, ze macie takie fajne sakwy!
![]() Bedzie mozliwosc pozyczyc kiedys? Chcialabym zobaczyc jak to na Rudej wyglada ![]() Jaja boskie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
a ja mam pytanie bo widzę zdjęcie z pociągu , jak załatwiacie potrzeby pieska w pociągu ? szybki wysiad na stacji ? czy jakieś inne metody ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
love and terror
|
![]()
Szybki wypad z pociagu nie wchodzi w gre, jesli nie masz przynajmniej 20 minutowej przerwy. No bo w 5 minut raczej nie zdazysz?
Trzeba patrzec czy na danej trasie jest dluzszy postoj; czasem sie zdaza np. zmiana stron lokomotywy i to wlasnie trwa z 20 minut. Albo masz trase z przesiadkami, gdzie masz troche przerwy od jednego do drugiego pociagu... Ja nigdy nie mialam problemow z zadnym z moich psow - mogly jezdzic caly dzien pociagiem i nie robily nic (nawet Garuda jako szczeniak). Wiec albo sie nauczy trzymac w takiej sytuacji (mam wrazenie, ze psy czuja, ze to cos innego niz zwykle pomieszczenie i trzymaja), a jak nie to... posprzatac i tyle ![]() Daleko chcesz jechac? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|