![]() |
![]() |
|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
to vozeni jsem jeste nezkousela,to by se arwen mohlo libit taky.Ale do leta je casu dost. Dneska spadla na naplavce u zeleznicniho mostu do vody.Brrr.Sice neni mraz,ale me stacilo se na ni jenom koukat a byla mi zima. Schazela se po schudkach napit a najednou tam byla uplne,tak asi uklouzla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
ale jeste k tematu Aquaterapie. Po deseti lekcich byla Arwen pochvalena,ze se ji uz ty nozky tak nekvrdlaj a hezky je nasvalila. tak v tom musime pokracovat.Ale ted je tak hnusne pocasi ,ze se opravdu premaham s ni vubec nekam jit.Ale co se da delat....
OT -jak se tvari vasi psi,kdyz s nimi treba dva dny nikam nejdete,jen vyvencit? At uz z duvodu nemoci nebo nekdy lenosti. Ja kdyz ji dam takhle den volna,tak rano ,jakod dnes je vzhuru od pul ctvrte a ruzne pobiha po byte,cimz me budi.Ve ctyri jsem to uz nevydrzela a sla jsem s ni na tu naplavku. Myslela jsem,ze se ji treba chce,viteco. Ale slecna by to urcite jeste chvili vydrzela....Potvora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rakša
|
![]()
To je skvělé, držím palce ať to tak zůstane.
Quote:
![]() Už aby mrzlo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Třeba se Arwence fakt chtělo plavat :-))
Když nejdu se psem na dlouhou procházku a jen venčíme, tak se mi zdá v pohodě....doma třeba kuchá plyšáky či plastové lahve, co jí za tímto účelem dáváme. Nebo s náma "tančí":-D Tak asi není moc hyperaktiv, nevím |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|