|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Tai va pasiskambinau as i policija ir pasiklausiau ar sio atveju as buciau kalta jai mano suo su antsnukiu ir pavadziu suzalotu kita suny kuris yra palaidas be pavadzio ir be antsnukio, tai va taisykles galioja pasake visiem vienodai tai butu kaltas palaido suns seimyninkai.Tai va kad ir suo geranoriskai bega bet koks seniokas gali jam suduot su lazda per kur nori ir kaip nori ir jis bus teisus.vat manau sioje temoje galima padet pagaliau taska;]
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Chebra manau cia ne apie teisine baze, bet gal labiau is suvokimo kas gerai ir kas blogai sako. Bet siaip as irgi manau, kad cia is muses dramblis gavos. Niekas gi ir nesake, kad uzsiundina savo suni ant tu blusu sokinejanciu. O kokosu aliejus irgi beje plaukams gerai, jeigu sausi ir skilineja :P O varnalesiu slinkimui gerai ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
psichologai nesutaria ar mokinio mokslo rezultatai šešiasdešimt, septyniasdešimt ar aštuoniasdešimt procentų priklauso nuo mokytojo....galima kalbėti apie veislės specifiką, tačiau šuo rezultate tiesiogiai priklausomas nuo šeimininko psichinės būklės ir įsigyjimo priežasčių....mačiau ne vieną šunį, kuris buvo įsigytas kaip galvos problemų sprendimas....visi baigė perimdami tas pačias problemas, tik jas geriau išreikšdami....
vieni yra buki, kiti be atsakomybės....o tretiems abiejų trūksta.... o kai galėsiu užtikrinti šuniui mažiausiai dvi valandas per dieną ir penkias - septynias savaitgaliais, tada ir įsigysiu....vis tik atsakomybė, o ne vaistas, žaislas ar šiaip "smagus daiktas"..... p.s. mano amžinąatilsį Šuo buvo nedresiruotas, nesocializuotas, be antsnukio....nesvarbu ar įkyriai, ar draugiškai prie Jos lindo kiti - jokios aktyvios agresijos, tik pasyvus nepasitenkinimo rodymas....vienintelis kartas buvo - užpuolė koli patelė....šeiminkas stovėjo toliau ir smaginosi žiūrėdamas....baigėsi tuo, kad stojau tarp abiejų šunų su Saviške sau už nugaros ir kojom bei balsu nuvijau.... iš čekų vis tik man labiausią įspūdį padarė varg'as....nedaug trūko, kad man įsisegtų į koją, bet labai kantriai jis leido oscaro pypliui ant savęs lipt.... Last edited by auuuu; 29-11-2010 at 17:57. |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Auu Tai kai isigysi suny tai tada ir burnok o db galetum bishki ir patilet su savo komentarais ir procentais ir panasiom nesamonem istrauktom is knygu ar is google.lt;]]]]...dv prisiminsim visi kas kada koki suny turejo priesh simta metu ir kaip su juo elgiesi.db mes snekam butent apie db.Kai jau uztikrinsi savo suniui "roju";]]]]tada bus kita kalba, o db mergyt paprasysiu i mane net nesikreipt ir su manim nediskutuot pupa nes nei as tave zinau nei ka;]]]]Kaip sakant maziau siutimo , daugiau davimo;]]](kas matyt tau tikrai negresia);]]]
Nes apart tavo kazkokiu durnu komentaru dar nieko protingo neisgirdau, ir jai nori izeidinet tai gali man i privata rasyt mielai tau atsakysiu ... Last edited by Lauryte; 29-11-2010 at 20:10. |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
visų pirma tai aš nei pupa, nei mergytė, nei kas nors iš tos temos....
Last edited by auuuu; 29-11-2010 at 22:13. |
![]() |
![]() |
#6 |
ir Brukne
|
![]()
Sauliau, bet Majos kažkodėl nepuola? Ar irgi pilna palaidų šunų puldinėja nuolat? Mus su Bru yra kartą puolęs šuo, bet šeimininkas jį greit pasiėmė ir mums baisiau buvo tai, kad kartu ėjo patinas Argentinos dogas, kuris galėjo bet kuriuo metu netekti kantrybės (mat Bruknę puolė kitas palaidas patinas). Kad mažiukas užpultų ir padarytų kažkokią žalą... Nu laksto jie aplinkui ratu, kiauksi, nu nervina, bet REALIOS žalos nepadaro. Ir jei šunį vedi taip, kad jo galva būtų pakelta, jis taip pat kitam, mažam, aplink lakstančiam šuniui nieko nepadarys. Jei aišku šeimininkas nenorės. O tam, kad šuo, būdamas su antsnukiu, galėtų sugriebti ir papurtyti kitą šunį, reikia ir šeimininko noro, pripažinkim. Beje, nežinau apie kokį laikotarpį tu kalbi, bet bent pastaruosius keletą metų retai kada tenka sutikti agresyvių šunų. Tikrai.
Nežinau, Laura, su kuo tu ten paskambinus kalbėjai, bet bent Vilniaus mieste buvo toks punktas taisyklėse, kad palaidas šuo gali būti vedžiojamas "nuošaliose, žmonių mažai lankomose vietose". Taip kad mano minėtu atveju šis punktas nėra pažeidžiamas. Beje, kalbėjimo tonas, žodynas bei kalbos kultūra net ir forumuose labai gražiai parodo žmogaus pagarbų (ar nelabai ) požiūrį į aplinkinius. O tikėtis, kad mus gerbs, nors patys negerbiam kitų irgi mažų mažiausiai naivoka. P.S. Tokiose diskusijose man įkyriai į galvą skverbiasi viena mintis... "The dog is a reflection of his master" ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
trukt uz vadziu vel is pradziu
![]() vaiva citata gera, gaila tik kad Stephanitzui nepavyko islaikyti savo VA iki sio laiko ![]() merginos ( manau suprantat kurios) easy bo nubanysiu kokiai savaitei nervam nuraminti. geriau papasakokit, kaip jusu vejas siandien nenunese ![]() |
![]() |
![]() |
|
|