![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilkokłak
|
![]()
Ja już dość dawno zauważyłam, że bywają ludzie, którzy mają dziwne odchyły na punkcie wilczaków (bo te "niedziwne" ma każdy właściciel
![]() ![]() Na moje kolejne pytanie o imię, miot itp. odpowiedział że był to (sic!) pies Zadzior po suce Zadrze i że to był pierwszy miot z Peronówki. ![]() Na moją uwagę, że Peronówka nigdy takiego miotu i takiej suki nie miała, po prostu się roześmiał i w dalszym ciągu gdy nas spotyka, informuje nas uparcie, że "kiedyś też takiego miał" i że był to Zadzior po Zadrze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Gdyby psom nadawać imiona po pierwszej literze imienia matki to Margo musiała by mieć co najmniej 28 suk ( oo Zadzior od Zadra po XY )
![]()
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Grin- Wasz pan to najwidoczniej modyfikacja powszechnego "miałem kiedyś mieszańca z prawdziwym wilkiem"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kawał ch*ja
|
![]()
jak juz mowilem droga rodzicielko, do pewnego stopnia bylo to nawet dosc zabawne, ale wstawiac kradzione zdjecia, w dodatku z imieniem i nazwiskiem w podpisie? jak na moje to juz lekka przesada, poza tym - na to sa chyba nawet odpowiednie paragrafy...
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|