|
|
|
|||||||
| Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
love and terror
|
http://www.care2.com/click-to-donate/wolves/ tu tez akcja!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Zastanawiam się kto jest bardziej dokarmiany Szerlok ? czy te psiaki ?
Czy nie lepiej w weekend podjechać do schroniska, pogłaskać psiaka, wyjść z nim na spacer, a nawet przywieźć woreczek karmy lub kilka smaczków. A w zamian za to zobaczyć merdanie ogonem i wdzięczne psie oczy. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kawał ch*ja
|
oczywiscie, ze mozna :-) jednakze nie wszyscy maja na to czas czy to w tygodniu, czy to w weekend... a skoro mozna CHOCIAZ tak pomoc, to w czym problem?
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
love and terror
|
Zgadzam sie z Seba. Plus koszta: wierze w to, ze klikanie pomaga psom, osobiscie finansowo na razie nie jestem w stanie pomoc zwierzakom, wiec licze na to, ze takie akcje... pomoga!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Ja klikam systematycznie dla Laury, daleka droga ... jeszcze 79%
http://lodz.szerlok.pl/oferta/laura-...em-ID4aMQ.html |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Nie ma rozpoczęcia pracy bez dokarmiania!!! DO ROBOTY!!
|
|
|
#7 |
|
Kawał ch*ja
|
Clicked
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
|
|
|
![]() |
|
|