![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kawał ch*ja
|
![]() ![]() ![]() ![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Bankowo dzieci z tego miotu będą ringi wymiatały - proszę zostaw pieska
w Polsce Aniu ![]() ![]() Niech ich będzie DUUUUŻOOO - i zdrowiutkich oczywiście ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
no narescze
![]() czekami na wieciej nowinek i na fotki tego, ktory zostaje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kawał ch*ja
|
![]()
na drugim zdjeciu miedzy "robalami" jest twarz samego diabla ]:-> czy ktos to jeszcze widzi, czy tylko ja mam tak popaprany umysl?
![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Spiderwolf
|
![]()
Ha ,wiedziałam że się uda!!!! Gratulacje ogromne z serca płynące!!!Para zakochanych piękna ,cudna a jaka romantyczna...Cieszymy się bardzo!!!Strzyga fana suka,Aniu dziękuję że mogliśmy jasnie pania poznac .Zapraszamy do nas .Pozdrawiamy.Czakram Galicyjski Wilk i reszta ludzkiej ferajny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Bardzo się cieszę, oby maluchów po tak fajnych rodzicach było jak najwięcej. Teraz pozostaje nam czekać....i czekać.... czekać na wieści o ich urodzeniu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Gratulujemy i czekamy na dalsze wiesci........Piekna para
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ja natomiast nadal jestem w szoku - dopiero co smigal mi po domu taki szalony Pompon. ![]() A teraz "na dniach" to bedzie juz Pani Matka...
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
No to i ja oficjalnie tutaj pogratuluję siostrzyczce!!! Czekamy na maluchy, szczególnie ciocia Mortka! Ciekawe ile się urodzi :-)
God of War - ja też go widzę! Gratuluję spostrzegawczości! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kawał ch*ja
|
![]()
niczym twarze z Belmez
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|