![]() |
![]() |
|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Paweł wspomniał o kolorze oczu Wonderki, mam jej zdjęcia gdy stoi pod światło i oko prezentuje się jako jaśniejsze, ale uwierz, to są różnice w odcieniu a nie kolorze ;D To, co pokazałam to jest bezczelny fake i tyle ![]() To tak, jakbym nagle zaczęła upubliczniać foty Cheya w idealnie gładkim futrze...trochę więcej roboty, ale da się zrobić ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Distinguished Member
|
![]()
Najlepszy sposób na jasne oko:
![]() krok 1: opanować do perfekcji umiejętność bardzo szybkiego biegania tyłem w kierunku słońca przed biegnącym psem z dobrym aparatem z jasnym obiektywem i stabilizacją obrazu w rękach i strzelania w trakcie biegu jak największej ilości fotek krok 2: dokonanie selekcji tylko tych zdjęć na których światło słoneczne pada wprost na tęczówkę psa Krok 3: zamieszczenie w galeriach internetowych setek prawie identycznych ujęć en face psa (im więcej, tym lepiej, bo już komuniści głosili, że ilość przechodzi w jakość ![]() krok 4: w rozmowach prywatnych z innymi właścicielami pytać z troską czy ich psy faktycznie mają tak ciemne oczy jak to widać na fotkach ![]() ![]() Tę samą strategię można zastosować do skracanie uszu, wydłużanie nóg, skracanie ogona, itd. itp. Wystarczy tylko zmienić technikę fotografowania ![]() Last edited by Rona; 22-12-2010 at 19:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |