|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Tak Przykro
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
love and terror
|
![]()
Marek... ja nadal nie wierze!
Dla mnie to dalej szok... Znam Wisa od malego... to byl prawie jak moj pies... Czuje pustke gdzis tam, w koncu to strata kumpla... Ale... Jak juz Ci mowilam jak sie spotkalismy - biega po zielonej lace, jest cieplo i... nie ma zlych pociagow... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Bardzo, bardzo Wam współczujemy...Trzymajcie się mocno...
![]() |
#4 |
The Grim Reaper
|
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
jest mi strasznie przykro, szkoda młodziana ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Bardzo, bardzo mi przykro
choc nie znałam Wisuska, to żal, jak odchodzi takie mlode stworzenie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Dziękuje Wam... Ach... Kiedyś rozmawiałem z NARVANĄ o tym że żyjemy tylko dla naszych słoneczek... Teraz mojego słoneczka nie ma... Pozostały jedynie ślady jego noska na szybie, zabawki z powygryzanymi oczami i nosami... I dla kogo tutaj żyć??!!?? On był częścią mnie. Częścią mojego serca i duszy... Choć niektórzy nie chcieli w to wierzyć ale byłem z nim jednością. Często rozumieliśmy się bez słów i gestów... Wisuś jest przy nas... W nocy czułem jego obecność a mamie nawet się przyśnił... W niebieskiej bandamce, taki wesolutki, uśmiechnięty z tymi jego kurwikami w oczkach... Widać jego ślady jeszcze na śniegu... Takie wielkie, szerokie łapska... Dlaczego ktoś mi go zabrał?? Dlaczego ktoś zmienił plany i wezwal go do siebie??? Jakim prawem to zrobił?? Nie mogę tego pojąć... On był jeszcze taki młody, taki radosny, taki kochany. Kto zrobi teraz kałuże przy misce? Kto po przyjściu z dworu będzie mnie miział zimnym nosem?? Kto się wtuli we mnie w nocy z główką na poduszeczce? KTO????!!!!????
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Marek trzymaj się !! Straszna wiadomość!!! Jeszcze pamietam jak w przedszkolu bawił sie z Bowkiem
![]() Pamietajmy takiego Cwaniaka: ![]() Miał rewelacyjne 10 miesięcty z Tobą!!!
![]() |
|
|