![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
love and terror
|
![]()
Moja buraczana dziewczynka jest w M czyli w klasie sredniej...
![]() A foty z Lazne? A mam... ![]() (u Eli na stronie sa, i moje z aparatu, ale jak co to skanowac bede pozniej, super fotki ma Margo, wiem bo widzialam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Distinguished Member
|
![]()
Margo jak zwykle ma super
![]() Ok, to idę do Elki na strone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
Agnieszka, dzięki za informacje. Do Wrocławia jesteśmy zapisane, muszę jeszcze tylko zrobić przelew a cholercia, ciągle zapominam
![]() Ale chcemy pojechać, choć mamy masę obaw. Jak sobie poradzimy, jak mamy się zachowywać, czy wogóle załapiemy o co chodzi, zwłaszcza gdy sędziować będzie zagraniczny sędzia (z tego co zrozumiałam to Igor Selimovic z Chorwacji), będzie tłumacz? ![]() Fajnie byłoby gdyby był ktoś od nas, planujesz przyjazd? Wystawa jest 24-25.09 Czy w razie czego mogę pisać do Ciebie na maila? Boję się chyba bardziej niż Luna... Narvana nie ma sprawy, jeśli nas nie zje stres to się zobaczymy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Quote:
A tak jeszcze a propo wystawiania: popatrz sobie tutaj - jest to ciąg tematów o wystawach, ale też tematy, gdzie można poczytać, co trzeab robić na takiej wystawie, jak się zachować, jak przygotować psiaka i inne takie (artykuły są oczywiście wolfdogowskie ![]() etykieta wystawowa na ringu trening wystawowy wady i niedostatki jak przebiega sędziowanie wystawa.. a co z nami? co potrzebujemy na wystawę jak przygotować psa do wystawy zanim wejdziemy na ring W wolnym czasie poczytaj sobie trochę, to może poczujesz się pewniej przed wystawą, bo przynajmniej będziesz już choć trochę wieedzieć, co i jak.. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Junior Member
|
![]()
Wielkie dzięki
![]() |
![]() |
![]() |