|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Cały czas o tym myślałam, że tak powinienes postapić, ale nie wypadalo sie pchac z dobrymi radami. Mnie też boli mnie to bardzo.
To był przecież, przez prawie cztery miesiące, rownież mój Wisusek , ale twoja decyzja jest najlepsza z najlepszych. W końcu tak kochający człowiek nie powinien zwlekać z obdarowaniem miłością jeszcze jednego kudłatego przyjaciela. Takiego taczkowego wyczynu dokonał dwa lata wczśniej Zenek, wójek Wisusa i poza nimi dwoma chyba nikomu to się nie zdarzyło. po prostu, obaj cwani. Żegnaj Wisusie , Ja też będę Cię zawsze pamiętać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Marek - Bardzo dobrze zrobiłeś!!! POPIERAM!
Do zobaczenia na Sylwka!!
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Tak na początek filmik wykonany przez Garudowych ludzików z ostatniego naszego wspólnego łikendu
![]() Marzena dziękuje Ci!! A jeśli chodzi o decyzje... Nie jest to łatwe niestety ale trzeba iść dalej... Trochę bałem się się reakcji co niektórych (w szczególności Państwa Poradów ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Mi też wyszły, to chyba błąd na stronie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Marek, ja to nawet nie wyobrażam sobie Ciebie bez psa! gdzieś tam w głębi myślalam że to byłaby dobra decyzja i najlepsze wyjście dla Ciebie...
I nie zadręczaj się wyrzutami, bo to czego doświadczyłeś z Wisusem, to czego Cię nauczył będzie procentować w nowej psio-ludzkiej przyjaźni i tym samym...ciąg dalszy nastąpi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|