|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Wczoraj z Łukaszem i Sheyem spotkaliśmy się z Wojtkiem Miłkiem.
Wspominaliśmy Spotkanie w Późnej... Okazało się, że Miłkowi śniła się mała dobermanka Happy i poprosił mnie, żebym zapytała jak się czuje i co się z nią dzieje. I nieśmiało pyta czy jakieś fotki udałoby się wkleić Sen z Happy był dość oryginalny- mianowicie Happy nie urosła, jedynie uszy miała wielkie jak u słonia i umiała latać |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Moderator
|
Quote:
ale reportaz dam. z niej rosnie lisy rudy wilczak, ma 3 wujek wilczakow, ktore ja szkoli co i jak trzeba robic, ma siostre blizniaczke Elwen vel Elenyte i ciocie Laudaj vel Kuti. U nas bywa dosc szczesto to mlodziaki bawia sie i szkoli sie. Co do porownania, lepej ruda aportuje ale mozgu wieciej ma wilczak fotki mozna widziec u mnie na Facebooku i chyba kazdemu bo nie mam blokad
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Tu jest duzo fotek Lucky, a tez u wolfin
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Dziękuję Deima, Daiva
Pamiętałam, że mała, ruda bestyjka ma bardzo "szczęśliwe" imię, byłam przekonana, że jest szczęśliwa (Happy), a ona jest szczęściarą (Lucky)... Ale u mnie pamięć doskonała ale krótka jest. Dzięki za fotki! |
|
|
|
![]() |
|
|