![]() |
![]() |
|
Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Tak jsme se ve středu večer přidali mezi majitele čévéčka, takže jsme se taky poslušně připíchli na mapku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Tak jsem připíchla i nás
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
No, vsimla som si, ze su uz pripinaciky rozdelene na dve strany, a bohuzial vidno na mapke len tie, co su na strane, co je prave zobrazovana. Coz je nemile...
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Já to Sašo nechápu, co myslíš....Já vidím vše tak jak bylo......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Hanko, no skus pohladat napriklad Ysanne a Yperite z Molu. Obe su na druhej strane az, a vtedy vidno len tie. No ale mozno je to nastavenia individualneho konta, nemala som cas ani energiu to nejak moc riesit. Kazdopadne ak to tak mam aj ja tak asi aj ini.
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Aha, už to chápu, takhle dozadu jsem zatím nic nehledala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
ja jsem nas tam chtela pripojit,ale nevim proc se operace nezdarila. Proste jsem to na Vratislavove ulice v Praze nevidela. Budu to muset ve volne chvili podrobneji prozkoumat,kde je chyba...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Stačí, když nebudete přihlášená, když jsem tam dávala naší značku, automaticky se hodila na konec (už jsme na začátku) a když jsem byla na první stránce, neviděla jsem nás, ale po odhlášení jsou vidět značky i z druhé stránky...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Ne v seznamu... na mapě, chovka tam byla, ale info žádné a značka posunutá někam úplně jinam. Problém je to, že kdokoli může cokoli změnit a smáznout, tak to chce si dávat pozor
![]()
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|