![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() P.S. Nooo Agucho, ale on właśnie dla mnie demonicznie fajowy jest ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Gratulacje!!! I niech maluchy zdrowo rosną!!!
I róbcie dużo zdjęć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Tyle lat oglądam fotki wilczaków, w tym szczeniaczków, a jeszcze nigdy mnie żadne nie zachwyciły, nie zamurowały, nie urzekły jak te:
![]() Aga, wybacz że wzięłam z Twojej galerii bez pytania, ale takim ładunkiem delikatności i piękna po prostu nie można się nie podzielić! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Jest taka seria zdjęć z małymi dziećmi wywieszana na większości oddziałów ginekologiczno-położniczych
![]() ![]()
![]() |
#5 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Gaga, wielkie dzięki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
W piątek maluchy skończyły tydzień
![]() ![]() Furia czuje się w pełni usprawiedliwiona, by się obijać: ![]() bo maluchy póki co, mają dosyć ograniczone zainteresowania- śpią, jedzą i piszczą ![]() Chciałam zrobić im wspólne zdjęcie: ![]() ale pozowanie niektórym szybko się znudziło: ![]() Generalnie ulubionym zajęciem jest spanie zbiorowe: ![]() ![]() pojedyncze: ![]() Niektórzy raz śpią na boczku: ![]() a innym razem "na żabkę": ![]() są też tacy, którzy lubią spać z nosem w obiektywie: ![]() albo na czyjejś głowie: ![]() 'Męczymy' maluchy wczesną stymulacją neurologiczną - dzielnie znoszą, ale z tego nie mamy niestety zdjęć. Mamy za to z odwiedzin pierwszych gości ![]() ![]() ![]() nie tylko dla szczeniaczków ![]() ![]() Już wszyscy nie mogą się doczekać, aż maluchy podrosną na tyle, by można było się z nimi bawić ![]()
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Nooooooooooooo...............cudne są te kreciki
![]() Zazdroszcze ale tylko troszeczke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member