![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
He He, właśnie poszedł kieł... ze względów estetycznych nie dodam zdjęć, bo Zira wygląda niewąsko z krwią na wardze, a zęba każdy kiedyś widział
![]() Powiem tylko: Ten pies to anioł! Zero wycia, zero poniszczonych mebli, nawet nie podgryza kota ![]() ![]() Pozdrawiamy wszystkich psich rówieśników, zwłaszcza siostry i brejdaka wymieniających swe prywatne narzędzia tortur ![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
A tak wogóle....
WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI 5-MIESIĘCY ŻYCIA!!!!!!!! ![]()
![]() |
#4 |
Spiderwolf
|
![]()
Wszystkiego naj naj-piąta miesiączka pękła !!!!!!!!!!!! Tak a propo ząbkowania, Czakram też śmiesznie wygląda tym bardziej ,że jeden kieł jest całkiem FIOLETOWY!!!Całe szczęście że to mleczak hiu hiu!!! Pozdrawiamy wszystkie Bure i ich rodzinki!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Bies jak zmieniał kiełki, to miał ich 8 naraz: zanim mu wypadły mleczne, zdążyły mu już wykiełkować stałe. Wyglądało to komicznie
![]() Ale dzięki temu nie miał etapu szczerbatego - kły miał cały czas |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Spiderwolf
|
![]()
Hejka,tak do tematu ząbków... ten FIOLETOWY kieł buja sie jak na fotelu bujanym a Czakram dablica nie pozwoli sobie GO wyciągnąć!No cóż jedne są diabołkami(Czakram)a siostry aniołkami (Zira)jak pisze Ola.Czekamy aż FIOLETOWY wylezie sam!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Mamy już kolekcję 4 ząbków, ale z tego co patrzyłam, to resztę wypadających ominęłam.... jak kiełek się "bujał" Madziu, to dałam jej futrzaka do tarmoszenia i przeciągałam z nią, wtedy wypadł - może to pomoże. A jak nie to nie ma się co spieszyć, sama sobie da rade, choć na pewno ją to boli
![]() A co do szczerbatości, to Zi ma tak samo jak Bies, wszystkie stałe na miejscu i zabawnie wyglądała z 4-ma kłami na dole ;D
![]() |
|
|