|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Skaitau ir džiaugiuosi, kad laiku nusprendžiau, jog čeko vis tik (dar) nenoriu.
O jis jau šeimos relikvija tapęs, už mane vyresnis. Teko daryti jam atkuriamąją plastinę operaciją. Aiste, dėl kišimo narvan tai tikrai siūlau paklausyti sakančiųjų daryt tą nuo pat šios akimirkos. Aš saviškę 2 mėnesių kai pabandžiau papratinti būt vieną, tai tokį koncertą išgirdau (tiksliausiai tuos garsus nusako palyginimas su Afrikos tautelės šamanu, transo būsenoje atliekančiu egzorcizmo apeigas - kad ti "mielas mažas šuniukas" nieks nebūtų pasakęs), pagailėjau jos, o dabar vis dar pati gailiuos, nes šuva beveik metų amžiaus, o viena likusi kaukt pradeda (programa minimum 2 h), kaimynai skambina ir baras... Taigi kalk geležį, kol karšta - mažiai greičiau ir lengviau prie to pripranta. Sėkmės augant ir besimokant! |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Moderator
|
Quote:
nuu siaip jau cekai jei buna matomi kitu sunu draugijoje tie sunys buna... terjerai |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Tai tik duok žinot, kai apsireikši Vilniuj, gausi mano žvėriuką-bailiuką pavaikyt. Pažiūrėsim, ar greita ir ar pavysi.
O su narvų deformacijom tai teko ir man galvą pasukti, kaip manoji sugebėjo tebūdama 2,5 mėnesio amžiaus (dydis - per dvi plaštakas - spirgis visiškas) atlupti vieną narvo virbą, kad paskui jį lenkdama atgal paplušėt turėjau. Pabaisos tie šunys. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Moderator
|
Quote:
tu man i priva kontaktus mestelk, tlf jei keites |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Wolfin, nu jau kokia greita įsimylėti, čia artėjanti vasario 14-oji taip veikia?
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Moderator
|
Quote:
|