![]() |
![]() |
|
Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV |
![]() |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
![]() |
#61 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Junior Member
ubicazione: Kaunas
|
![]()
Gierkutis yra gerio isikunijimas
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Junior Member
|
![]()
ogo kokios naujienos atsiranda, tik va ilgiau neužeik....
![]() ![]() aiste, dideliausi sveikinimiausi..!!!!..čia kaip supratau tamstą gasdina ir bando įbauginti....viskas bus gerai....vienintelis dalykas kuris turi pačią didžiausią reikšmę šuns..(..ir ne tik..)..auginime yra jo atsiradimo priežastis....jei ji teisinga - viskas bus gerai....o jei ne - tai jau joki patarimai ir mokyklos nelabai ir padės.... lauksiu nuotraukų ir pasakojimų kaip sekasi jūsų šeimynai.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Junior Member
|
![]()
auuuu, Džiugu girdėti mielus žodžius, dėkui
![]() ![]() ![]() O nuotraukų kolkas naujų nėra - labai jau oras prastas. Kai bus - įdėsiu pasirodyti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Moderator
|
![]()
tai vat ir dabar ziuresim kiek tos informacijos ir gasdinimo isisavinot.
nu oras jo baisus- as turiu sunu foto kalendoriuj padaryt ir neisivaizduoju KAIP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Bite irgi pamena kas po to buvo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Junior Member
|
![]()
aiste, tai viskas iš esmės taip ir turi būti....visi turi bandyti atkalbinėti, gąsdinti, ieškoti priežasčių ir "šiknoj smegenų"....tik taip galima pažiūrėti koks noras ir pasiryžimas stiprus....
![]() nuotraukoms geras oras nereikalingas....reikalingas geras manekenas....o jei manekenas blogas - tada geras fotografas....o jei geras fotografas ir geras manekenas, tai tada milla jovovich jau gaunas.... ![]() daivos video lucky atrodo kaip aš - nori žaist, ale nėr su kuo, nes chebra vienas su kitu užsiėmę.... ![]() ![]() p.s. ech, kaip gera turėt laisvą minutę.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Junior Member
|
![]()
ojojoj pamenu ir Zivile pamena kai du smirdancius ir brudnus cekus mazam civikelyje reikejo vezt
![]() Aiste, as tau ryt viska parasysiu, bo jau noriu kompa i sali padet ir eit ilsetis. A mes sian tikrai labai smagiai pasivaiksciojom, butinai kartosim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Junior Member
|
![]()
na, kaip sekasi su (ex)mazge..?..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Junior Member
|
![]()
kokios nuotaikos po pirmo oficialaus dresūros kvapo..?..pasiryžę testi ir padaryti iš jos vokiečių aviganę..?..
![]() nuotraukose tikrai dar tokia pusmazgė....kažkaip rodės, kad jau didelė turėtų būti...bet čia turbūt todėl, kad pas man laikas kitaip sukasi.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Junior Member
|
![]()
Nuotaikos po dresūros labai geros - man įdomu, norisi greičiau pasivyti vyresniuosius, nes ji dar visai žiopliukė
![]() ![]() ![]() O dėl charakterio kol kas esu labai patenkinta. Jau supranta, ko daryt negalima, mažai beliko to tokio "negalima? bet darysiu, nes nooooriu" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Junior Member
|
![]()
smagu girdėti, kad viskas taip smagu....
![]() dresūra pradėjot užsiiminėt tik mokyklėlėje..?..nebandėt anksčiau savarankiškai..?.. hehe....manau, kad ne vienam ir suaugusiam šuniui visa aplinkui yra įdomiau nei tai, ką jis jau "moka".... ![]() ![]() et, tikiuos kada pavyks pasidūkt su jūsų visdarmazge.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Junior Member
|
![]()
Savarankiškai mokiau sėdėt, gulėt bei "pas mane". Bet čia daugiau žaidimo forma. Vistiek tai labai skiriasi nuo dresūros, kai šuo turi viską daryti greta ir pan.
O su Atika pasidūkt visad mielai prašom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Junior Member
|
![]()
hm...tai vis tik rimtas darbas toj mokykloj vyksta....kad ir kaip visi rekomenduotų jas, man, tiesa sakant, visada atrodė lengvia dirbti vienam su šunimi....nėra trukdžių nei šuniui, nei tau..(pvz.: kitų šunų...
![]() ![]() liuks. ![]() ![]() ![]() p.s. nu negaliu, ta zuikio poza, antroje nuotraukoje, jai baisiai labai pritinka.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Junior Member
|
![]()
Žinoma, vienam su šuniu dirbti daug lengviau, kas liečia šuns atsaką į šeimininką. Bet mokyklėlė tuom ir gerai - šuo išmoksta būti būry kitų šunų, paklusti ir klausyti, kai aplink daugybė veiksmo. Pati pastebėjau - mieste Atika neklausė komandų, nes buvo susitelkus į aplinką. Bet po mokyklėlės ji kaip ir suvokia, kad nors aplink daug visko vyksta, šeimininkas vistiek yra ir reiktų į jį atkreipti dėmesį
![]() ![]() ![]() Manau, Atika ištemps ilgiau nei pusvalandį dūkimo ![]() ![]() P.S. ta jos poza man asmeniškai labai juokinga ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Moderator
|
![]()
mazu netyciom Mauro fotkiu turi? o vaikstom pas ka ( cia as dar pasitikslinsiu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |