![]() |
![]() |
|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
[quote=mellorn;357752]u nas to urcite levneji vyjde. Prokrmim tak plus,minus 500 kc.Mam ale fenu,ktere musim hlidat vahu,takze kdyby to byl zdravy samec,prozere urcite vic. Ale porad nejsem na cene za ultrapremiove granule. Jine bych ji nekupovala.Minuly tyden jsem byla v kureci masne a za 6 velkych hrebtu,kilo srdicek a kruti krk jsem dala 160 kc a jeste v mrazaku maso mam.
No jo, když ona moje potvora má ráda hovězí přední s kostí, to se pak nesmim divit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Růstové stimulátory jsou ve všech třech směsích pro brojlery, jen v té poslední, která se krmí posledních 3-5 dní před porážkou je jich prý (!!) míň. Ale v dnešní době, kdy je humus ve všem, nejen v krmení pro zvířata, opravdu až zas tak nevěřím . Jako nevěřím, že to ve výkrmně vždycky vyjde tak, že jim BR2 (tedy ta předposlední směs) vyjde tak, aby se dokrmila 5 dní před porážkou.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
nalezla jsem web barfujeme.cz,kde je nabidka bio skeletu apod....doma to prozkoumam,mozna to nebude zase tak hrozne drahy jako pro lidi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Arimminum Kennel
|
![]()
Ja krmim 2x denne,krmna davka je okolo 600gr,ale mam feny dost tluste hlavne Andromedu ,ktere je 6 let.Kolik vy toho davate?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
no asi takky tak.Arwen neni tlusta,ale je mala a jde to na ni dost videt,kdyz trosku pribere,tak kvuli kyclim se ji snazim drzet stihlou. Ale neni vyhubla,to bych asi nesnesla tejrat zvire hlady,aby tady byla o rok dyl.ale kdyz dostane ucho nebo morkovou kost,tak ji to neodectu z davky,to ma na prilepsenou.Ale stejne se tvari,ze ji tim hladem tejram,zrala by furt a a jakekoliv mnozstvi.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Takže bych řekla že ty 2-3% tělesné hmotnosti přesně odpovídají (u nás -cca40kg - 800-1200g krmiva). (A počítala bych výslednou hmotnost které chci dosáhnout - takže jestli chci zhubnout fenu na 35kg - KD vychází 700 - 1050g krmiva denně.) Last edited by Elsia&Benjamin; 10-02-2011 at 21:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
tak jsem to zkusila a objednala jsem celkem 7 kg biomasa plus nejake susene usi.Bude to mit asi na 14 dni,takze pokud bych se vykaslala na velkochovy a chtela bych krmit timto,tak jsem financne na cene tech ultrapremiovych granuli cca 1300 mesic.No pekny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
|