![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Trzymajcie się!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#2 |
Wilkokłak
|
![]()
Szybkiego powrotu do zdrowia i łagodnej rekonwalescencji.
Przykro nam, że na Was trafiło. ![]() Co za dziadostwo te kleszcze - luty, powrót mrozów, a to żre... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Szybkiego powrotu do zdrowia,trzymamy kciuki czterema "ręcami" i ośmioma łapami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Proponuje profilaktyczne szczepienie psa. Po przykrych doświadczeniach po wystawie w Płocku, które skończyły się odejściem suczki, szczepie psy IMIZOLEM dwa dni przed wyjazdem. Imizol stosowany jest do leczenia jak i stosowania zapobiegawczego.
![]() |
#5 | |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]() Quote:
![]()
Munia - Munia z rodu Potworas ![]() Last edited by Karina; 16-02-2011 at 12:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilkokłak
|
![]()
Takie "prawdziwe" szczepionki też są (pisano o tym w tym temacie dwie, trzy strony wcześniej), jednak ich skuteczność jest dyskusyjna (ponoć nawet mniejsza niż repelentów), a cena bardzo wysoka, jak się zliczy te wszystkie konieczne "doszczepiania" i nie wiem, jak z ich dostępnością na polskim rynku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Mam nadzieję, że choroba szybko minie bez złych konsekwencji.
Chey, trzymaj się! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Nie jestem wetem, ale z babeszjozą mialam juz pare razy do czynienia u kolejnych dwoch moich psow, wiec sie nasluchalam u mojej pani weterynarz Imizol podobno bardzo obciaza watrobe, wiec nie sadze, zeby stosowanie go jako szczepionki bylo wyjsciem optymalnym, tym bardziej, ze jego dzialanie jest krotkotrwale. Chyba ze do profilaktyki stosuje sie inne dawki...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#10 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() Pozostaje mi obroża, pipetki i spostrzegawczość w wyłapywaniu zmian w zachowaniu psiura. Udzielilam mu dyspensy tylko w grudniu, kiedy byly silne mrozy Gaga, daj znac, jak bedzie poprawa, Chey jest chyba silnym psem, wiec mam nadzieję, ze szybko wróci do zdrowia. Jak sie lepiej poczuje moze rzeczywiscie mu zaordynowac oklady z młodej pielęgniarki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|