![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Junior Member
|
![]()
Może w takim razie niedziela kolo południa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Junior Member
|
![]()
niedziela mi pasuje!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Junior Member
|
![]()
Jakieś propozycje co do miejsca spotkania?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Junior Member
|
![]()
jak dla mnie obojetnie!mieszkam we Wrzeszczu ale moge podjechac samochodem wszedzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Junior Member
|
![]()
No my mieszkamy na Oruni/Południe, ale też możemy się pojawić gdziekolwiek w sumie. Jakby nie było pomysłu gdzie to można na wspomnianych wyżej polach za parkiem oruńskim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Junior Member
|
![]()
W takim razie spotkajmy się przed wejściem do parku oruńskiego o godz 12. Jest tam jakiś parking?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Junior Member
|
![]()
Mapka Okolicy
Na czerwono zaznaczyłem miejsca, w których można zostawić samochód. Na niebiesko 'pola'. Jakby ktoś jechał z nawigacją to 'Raduńska 40' to jest ten blok widoczny na mapie. Pozdrawiam i dozobaczenia. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Junior Member
|
![]()
Żeby było łatwiej się spotkać umawiamy się o 11.45 na Shellu na Oruni. Dalej już pojedziemy razem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Junior Member
|
![]()
podajcie mi ulice przy ktorej jest shell zebym mogla sobie spojrzec na mape na trojmiescie, bo nie znam okolicy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Junior Member
|
![]()
chodzi o ten przy swietokrzyskiej/platynowa tak? innego nie namierzylam? mam nadzieje ze Was znajdę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Junior Member
|
![]()
Wjeżdżasz na trakt św. Wojciecha i jedziesz ok 5 km cały czas główną drogą w stronę Pruszcza Gdańskiego. W końcu będzie stacja Shell po lewej stronie. Na trojmiescie oznaczona jest jako Shell Eltor. Stacja znajduje się przed zjazdem na ul. Starogardzka.
Last edited by Palpatine; 27-02-2011 at 11:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Junior Member
|
![]()
ok ok kumam, nie zdazylam przeczytac Twojej odpowiedzi zanim napisalam kolejnego posta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Junior Member
|
![]()
Ok.
w razie czego na Pw wysłałem mój nr tel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Junior Member
|
![]()
Kilka fotek z wczorajszego spaceru. Wszystkim bardzo dziękujemy za spotkanie i do zobaczenia za tydzień.
Nergal ![]() Uploaded with ImageShack.us Bow ![]() Uploaded with ImageShack.us Nyx ![]() Uploaded with ImageShack.us Barwy maskujące ![]() Uploaded with ImageShack.us Gry i zabawy ![]() Uploaded with ImageShack.us Pikujący Nergal ![]() Uploaded with ImageShack.us Dogonię czy nie dogonię? ![]() Uploaded with ImageShack.us Nergal i Bow - czy będzie z tego przyjaźń? ![]() Uploaded with ImageShack.us Panorama miasta ze wzgórza oruńskiego ![]() Uploaded with ImageShack.us Każda okazja na wyżebranie jedzenia jest dobra ![]() Uploaded with ImageShack.us Z "małym" opóźnieniem dotarł do Nas Welkoscyrz prawie w komplecie ![]() Białka i Nyx - coś z tego bedzie ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Był też mały Cwany ![]() Uploaded with ImageShack.us Anczer jako najstarszy...szybko pokazał kto tutaj rządzi ![]() Uploaded with ImageShack.us "Pozowane zdjęcie grupowe" z cyklu chaos na planie ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Junior Member
|
![]()
no prosze, wilczakowe spotkanie i to prawie pod nosem.
Szkoda że nam nie udało się wpaść. ![]() pozdrawiam Puma z Cadettką. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() PS. Puma jak masz zdjęcia z tego przygodnego spotkania, to prześlij mi na priva ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Junior Member
|
![]()
No cóż, troche tak jakby urosła
![]() Co do spotkania, to my praktycznie jesteśmy do dyspozycji od pon. do czwartku. Od rana do nocy. W piątek i weekendy najczęściej niestety jesteśmy poza Gda. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|