Wróć   Wolfdog.org forum > Česky > ČSV v nouzi

ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích...

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03-02-2011, 08:25   #1
JIM
Junior Member

Domyślnie

Cytat:
Napisał CDaniela Zobacz post
Orintační bod - za FU pro Prahu 5. Byla jsem tam a žádné čsv jsem neobjevila. Majitel našeho Bena bydlí na Malvazinkách a zjistil, že nějaká fena čsv bydlí na místní ubytovně. Je to 7mi letá fena, takže to pravděpodobně není Ajša ...
Tak zřejmě slepá stopa, chtěl jsem tam vyrazit. A je skutečně velká pravděpodobnost, že urazí takovou vzdálenost? Chci říct, proč by se někam hnala z prostředí, které je tak nějak blízké? (Asi holt ještě nemám tak dobrou znalost psychiky čsv, abych pochopil, proč by se celkem nesmyslně hnal/a dál než řekněme do 30km okruhu.) Navíc bych to podlé mé znalosti místa jejího zmizení odhadoval spíš směrem na jih a jihovýchod, tzn. směr Golčův Jeníkov, Seč a okolních lesů, než na Prahu.
JIM jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-02-2011, 09:14   #2
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

Domyślnie

Cytat:
Napisał JIM Zobacz post
Tak zřejmě slepá stopa, chtěl jsem tam vyrazit. A je skutečně velká pravděpodobnost, že urazí takovou vzdálenost? Chci říct, proč by se někam hnala z prostředí, které je tak nějak blízké? (Asi holt ještě nemám tak dobrou znalost psychiky čsv, abych pochopil, proč by se celkem nesmyslně hnal/a dál než řekněme do 30km okruhu.) Navíc bych to podlé mé znalosti místa jejího zmizení odhadoval spíš směrem na jih a jihovýchod, tzn. směr Golčův Jeníkov, Seč a okolních lesů, než na Prahu.
Těžko předpokládat co jí napadne. Každopádně si myslím že pokud žije měsíc volně, cizí člověk jí nemá šanci chytit. My ale nevíme nic ... jestli je volně, jestli jí někdo odchytil hned ze začátku a někam odvezl atd, atd. Další varianty si nechci připustit.

CDaniela jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-02-2011, 19:34   #3
JIM
Junior Member

Domyślnie

Rozhodil jsem už několikrát informace mezi všechny lidi z regionů jejího pravděpodobného výskytu, tak snad se nějakým způsobem konečně objeví.
JIM jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady Postowania