|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
kurka, szkolenie! zobaczę jak noga i moze wybiorę sie w sobote z Tobą!ale to i tak koło 13 moglibysmy sie spotkac na spacerze? ja w niedziele na 12:30 idę na szkolenie do Dogtora, wiec mysle ze 15:00 dałabym radę dołaczyć w razie czego, zwlaszcza ze mamy szkolenie w Sopocie.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
My dysponujemy całą sobotą i niedzielą do 14-15 max
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
sobota - to tak 14-15. Obrona jest na 12:00. Na 11:00 przychodzą młodsze psy.
A ja zaraz po szkoleniu odstawiam psa i ide na zdjęcia - tak na 95%.
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Halo halo
My też mamy z Białką czasu troszkę w sobotę i niedziele...jak coś to dajcie znać --> 609702207 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Albo mi się wydaje albo ten mój powyższy post pojawił się na forum 3 dni później...;/
Jak w ten najbliższy weekend ? Jakaś sobota? Niedziela ?
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Hej Piotrek!!
Twój post faktycznie pojawił sie dopiero dzis - jaja jak berety Co do weekendu - sobaota i niedz szkolenie- ale po czemu sie nie spotkać Blizej weekendu dam znać.
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Może tak w ogóle by jakieś spotkanko poza miastem zorganizować ???
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Za miastem - fajna sprawa!!! Jak zrobi sie cieplej to czemu nie
A tak już teraz zapraszam Ciebie z Białką na Wilczakowa Majówkę - od 30.04 do 3.05.- nad Jeziorem Białym koło Juszek - niedalekp od Wdzydz Kiszewskich. Mozna przyjechać na cała majówke lub wpaść tylko na jeden dzień. Już wkrótce więcej info na wolfdogu. Co do Soboty - to sie jeszcze zgadamy.
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Faktycznie post pojawił się dopiero dzisiaj. Co do spotkania, wygląda na to, że ten weekend mamy luźniejszy także prawdopodobnie dopasujemy się do reszty.
|
|
|
|
![]() |
|
|