![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Psi takhle nepřemýšlí, nebo aspoň ne v tomto věku. Důrazně "nesmíš" je sice správná rekace, ale ještě mnoho vody uteče, než si pes tento pojem spojí s tím, že nesmí. Někdy mám pocit jakoby majitelé očekávali, že si od chovatele berou štěně, které rozumí a mluví lidskou řečí. Všechno jí musíte teprve naučit. Buďte trpěliví.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
To mi nedá nezareagovat, protože řešíme úplně totéž
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Jste všichni moc zlatí, děkuji za cenné rady a porady. Celkově díky za tenhle portálek.
K bobkům - zkusili jsme s veterinářem nasadit probiotika, situace se prakticky hned zlepšila, ale zase má dost hoňky. Ale pomáhá to. Faktem je, že když byla štěnda ještě u mamky, byla v kotci a ona po nich vše uklidila, takže to má asi taky tak spojené. K čůrání - je pravda, že pije hodně moc. Plenky jí dáváme na noc, chodí na ně, ale hodí na ní tak dvě tři čůrání a pak z ní udělá cucky ![]() K chování - po zlouskání webu vidím, že to bude ještě běh na dlouhou trať. Ale jsem hned klidnější, když vím, že je to tak všude. A abych na ní neházela jen to špatné, je to jinak strašně učenlivé a chytré štěně. Třeba máme velikou kliku, že se naučila velmi rychle být přes noc sama, zvládá takové odložení i přes den. A nejkrásnější je, když sleduje televizi, kroutí tou ušatou hlavou na všechny strany. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Ad 1) Moje holky se dokonale naučily čurat venku skoro až za rok. Dneska už si umí i říct, ale rozhodně to neuměly za pár měsíců.
Ad 2) Máš čévéčko, zvykej si... Specifická vlastnost tohoto plemene je mazanost až vyčůranost. Ad 3) Vlastní exkrementy nežraly nikdy, ale lidský... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
S vycuranosti souhlasim,ale v deseti tydnech si myslim,ze o ni nemuze byt jeste rec.
Zrani lidskych h...n je problem i u nas.Rada na to je takova,ze je dobre,aby ten pes dostal treba retizkacem pres cumak v okamziku,kdy se k tomu lejnu skloni,ale chce to opravdu dobrej postreh a ten ja nemamTo nacasovani je tam dulezity...Hlavne se vyskytuji tam,kde je necekam.Mozna nam taky cistotnost trvala skoro rok,ale i diky operaci strev v pul roce,kdy nevydrzela dyl nez tri hodiny a pustila to ,kdy ji napadlo.Preslo to ze dne na den. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|