|
|
|
|||||||
| _Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Hej! Nie wiem, gdzie zapytać, bo widzę, że jednak coś się "dodaje" do WD,
a jakiś czas temu wysłałam dane wł. Larki "Dar wilka". Jeżeli można, to proszę o info czy e-mail z danymi dotarł - żeby nie było, że nie wysłałam..... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Jesli wykasuje sie nieistniejaca 8 to znow Pewien Pan pusci plote o ogromnej smiertelnosci.... Wiecie: bylo 13, jest 5, wiec 8 JAK NIC UMARLO -on to DOSKONALE wie.... Pewnie byly nosicielami (czego to wymysli pozniej)...Oj, bedzie z tym afera....
|
|
|
|
#4 |
|
Wilczy Duch
|
Witam,
chciałabym się dowiedzieć, gdzie w zaistniałej sytuacji (brak bezposredniego napisania ze strony), pod jaki adres mail mogę wysłać dane właścicieli szczeniąt? Chciałabym też spytać, czemu bezpośrednio z ich kart nie można przejsc do ich galerii, skoro zdjęcia w niej już się znajdują (czy to wina prac nad wolfdogiem i to kwestia czasu)? Prosiłabym też by z galerii Robina usunąć zdjęcia Roga ( co łatwo sprawdzić po nazwach zdjęć, jak i po tym, że się powtarzają), przepraszam za kłopot, ale gdzie się człowiek spieszy tak się diabel cieszy i pomylily mi się z rozpedu karty. Pozdrawiamy serdecznie |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
A w bazie danych dalej nie wyświetlają się moje dane jako właścicielki Baldurka
|
|
|
#6 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
mały błędzik w wynikach wystawy z Leszna, Dervla nie była na wystawie w Lesznie http://www.wolfdog.org/pol/shows/3982.html
za to była jeszcze w Rzeszowie, lokata II, ocena doskonała, oraz w Jarosławiu, lok. I, doskonała, CWC, NSwR Last edited by maria; 21-03-2011 at 23:07. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
A mozesz mi chociaz sprawdzic czy ktos wyslal Drezno? Jesli tak to moge spokojnie czekac na zaspokojenie mojego kolekcjonerskiego instynktu, a jesli nie to postaram sie chociaz o czesciowe wyniki...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
W wynikach z wystaw Baldiego jest minimalny błąd, ma napisane że zdobył 2 x Najlepsze Baby i 2 x Najlepsze Szczenię. A powinno być 3 x Najlepsze Baby i 1 x Najlepsze Szczenię ( Wrocław to był jego debiut w szczeniorach
I nie zgadza się data narodzin mojego szczyla, jest napisane 22.11 a powinno 21.11 Pzdr
|
![]() |
|
|