![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]() ![]() ![]() (syn wiatru i kurzu czyli TUMAN) ![]() ![]() Bies w wersji moro czyli kamuflaż niemal idealny ![]() ![]() mlódź najmłodsza ![]() ![]() a za to Pawle należy Ci się, co tam sobie wymyślisz ![]()
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 16-03-2011 at 00:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Socjalizacji nie odpuszczamy, wprawdzie na rękach ale jest, już wkrótce drugie sczepienie, wtedy ze znanymi zadbanymi psami chętnie się spotkamy
![]() A powiedzcie gdzie to się w Warszawie spotkaliście? co to za tereny? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Spotkaliśmy się pod Wawą, w Wilanowie.
Spotykamy się co weekend i jeździmy poza miasto a w tygodniu czasami w parku saskim. Oczywiście skład jest różny, raz większy raz mniejszy. A Ty gdzie mieszkasz? I jak się nazywa Twój piesek? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Gorthan Marrok, ja jestem z Bemowa ale całe szczęście mam samochód
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
W ten weekend jedziemy do Katowic, więc tez nie mozemy.
Ale kolejny jak najbardziej... My jesteśmy z Żoliborza. Jak chcesz możesz nas odwiedzić na polach mokotowskich, jestesmy w przedszkolu na zajeciach od 11 do 12 w soboty i niedziele. Moze bedziesz chciala zapisać swojego Csv na zajęcia... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Pola Mokotowskie to dopiero po komplecie szczepien - to niestety nie miejsce dla takiego malucha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Od dwóch tygodni jestem szczęśliwą właścicielką Wilczaka -UZI Wilk z Polskiego Dworu,mieszkamy co prawda w Marianowie pod Lesznem ,ale prawie codzinnie jestem z Uzi na Bemowie bo tam pracuję.możemy się umówić na spacerek...... Zapraszam wszystkich na spacer do Kampinosu u mnie jest dużo terenu do spacerów |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Witam! Mam pytanie, czy w ciągu długiego weekendu planowane jest spotkanie? Może udało by się nam dotrzeć na nie z Wandalem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Aha, dzisiaj z Maćkiem zwiedzilismy piaskowe łachy na wysokości Łomianek - jest super, nastepnym razem wiślany spacer u nas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Tmave Zlo
|
![]()
Anula, gdzie Wy w Łomiankach nad Wisłą (wnioskuję z łach) macie teren bez ludzi! Farciarze! Ja tam tylko las mam obcykany i z mojego zawsiówka śmigam do kumpli Dewi...
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
OBA SAMCE, czyli historia pewnej znajomości
![]() Eury wyczaił, że wśród panienek i młodziaków jest już "nahormonowany" Bies... ... i próbował wyłuskać go ze stadka... ... młodzież oddalić się nie chciała, więc doszło do grupowej orgietki ![]() ![]() Eury poszedł na sznurek..., ... ale cały czas Biesiaka namierzał.... ![]() .... a nawet trochę się nad nim pastwił ![]() ![]() Krew na szczęście się nie polała, a i Biesowi udało się napastnikowi przyłożyć ![]() Anula, Euryś killerem nie jest... to tylko jego samcze ego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Ha, ha świetna fabuła, rozwaliło mnie zdjęcie Biesa pacającego Eurysia po pysku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() Poza tym, popatrz, jak sie Euremu podlizuje ![]() A tutaj to packa dla zartu byla, mina Biesa wielce glupio uśmiechnięta: Niestety, caly czas mam z tylu glowy ostrzezenia, ze sielanka kiedys sie skonczy, i psiuchowi mojemu włączy sie domina... Oby jak najpozniej |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
the Bright Side of Wild
|
![]()
Pisze tu bo tak najszybciej dojdzie do wszystkich warszawiaków i może ktoś będzie miał ochote pomóc albo będzie znał takowego człowieka
Zaginął pies po adopcji -Shiba Inu http://www.akity.pl/index.php?id=307 - w Warszawie okolice pól mokotowskich - jest 4000 ulotek do rozdania w tamtych okolicach - najlepiej w weekend tel do Edyty, która ma ulotki 600-885-888 przekaż gdzie się da, może ktoś chętny do pomocy się znajdzie. Bardzo prosimy o każdą informacje dotyczącą Hitoriego. Kontakt: 794 500 405, 795 493 444 lub 660 786 206 Last edited by spadzista; 20-03-2012 at 14:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
Paweł podobno wyjechany...ale może i tak jakieś spotkanko? Diuna już ostrzy nowe zęby
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
witam |
|
|