|
|
|
|||||||
| Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Gdzies juz chyba wklejałam Jimanji, ktore zastalam kiedys w domu. Ale wrzucam jeszcze raz , bo przezycie było ekscytujace
Astri zrobiła ten dywan z jednej sredniej doniczki, ktora konkurowała z nia na parapecie...
|
|
|
#2 |
|
Wilkokłak
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Feng-Shey-Shui było i u nas...
Zdjęcie sprzed kilku miesięcy
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Distinguished Member
|
Dobre! Szczeniaki chcą się dowiedzieć, co jest w doniczce, więc cóż dziwnego że sprawdzają... Bardzo w sumie racjonalne zachowanie!
Moja fotka 'uciekła', kiedy chciałam ja zmniejszyć. Mała wilczakoudini (od: wilczak + Houdini )
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wilkokłak
|
Tak, my się już też nauczyliśmy, że wszystko co się znajduje w zasięgu poniżej metra od klatki wilczaka, zostaje do niej wciągnięte, ale szczytem szczytów było, gdy Łowca wciągnął do klatki wykładzinę, na której stała... sama klatka z nim w środku... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
To były piękne czasy, gdy można było zostawić książkę na łóżku, postawić wielki wazon lub donicę z kwiatem na podłodze czy nawet trzymać ozdoby, figurki, książki na niskich półkach...
Ja do listy szkód mogę dodać: 1. szczotkę do włosów (moją ulubioną) 2. czapeczkę Łukasza 3. parę skórzanych butów 4. mnóstwo kwiatków 5. łyżkę drewnianą z resztką sosu wyciągniętą ze zlewu 6. dwa kable od laptopa 7. "przeczytaną" książkę 8. dwie obroże 9. ponadgryzaną smycz To tyle tak na szybko, pewnie było tego więcej ale w tej chwili nie pamiętam |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
Margo widziałaś jednak moje autko?
Jeśli chodzi o ubezpieczenie od szkód w życiu prywatnym to mamy takie za 40 zł w PZU i jednak nie polecam. wprawdzie szybko zapłacili ale wolf-design wycenili tylko na 720 zł a zrobila gruntowny remont mieszkania. gdyby komus sie trafil taki aniołeczek to mam namiar na faceta ktory robi klatki. 1200 zł wprawdzie ale nie wylezie nawet Sexy. |
|
|
|
![]() |
|
|