![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Jj to jsem popletla, je to zábadosibiřská lajka, ale to je jedno. Nicméně jestli se psy komunikuje prostřednictvím toho psa, je to dost divný způsob komunikace.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
S panem Dostálem jsem měla možnost komunikovat, ale nějak jsme se nedokomunikovali společného cíle. Každý svého štěstí strůjce a jsou lidé, kteří na něj nedají dopustit, pry mu smečka šlape a se psy to umí úplně geniálně. Já si to nemyslím, jeho knížku jsem četla a není tam vůbec nic, co by neměl na stránkách, v poradně každému odpovídá, že musí přiject osobně, takže jeho knížka pro mě měla hodnotu nula. Působil na mě poněkud sníženým sebevědomím, které si kompenzuje vysokou arogancí. Typ člověka, který s ním vyjde je dle mě ten, kdo na něj kouká minimálně jako na poloboha, vzhlíží k němu, hltá každé jeho slovo, absolutně ve všem poslechne aniž se na cokoliv ptá, taková malá soukromá sekta. Ale každému vyhovuje jiný přístup a je v pořádku, že nabídka je široká. To je jako s panem Desenským - někteří ho milují, jiní nenávdidí, dalším je lhostejný. Takže ať si každý udělá názor sám.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
http://www.ccas.cz/post/psi-skola-pa...a-z-liberce-9/
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Začínám mít skoro pocit, že být ty lekce v Psí škole Falco zadarmo, zašla bych se tam podívat
![]() ![]() Mimochodem, abych se vrátila k původnímu tématu, jsem koupila toho peška, ze kterého byl Dingo úplně nadšený, když jsem ho prvně vytáhla! Tak jsem si řekla paráda, to bude lákadlo na přivolání jako vyšité... No co myslíte? Jen jsem to prvně zkusila, zavolala, otočil se po mě, vytáhla jsem peška a lákavě s ním zamávala, opět se na mě podíval, co jako chci a odkráčel si cosi čuchat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bolt Grey Střípek snů
|
![]()
Já jsem peškem ze začátku pokaždé jen navnadila přetahováním a schovala ho vysoko na skříň, kam na něj viděl, ale nemohl. Tím, že byl pro něho tak nedosažitelný ho chtěl příště o to víc a hezky za něho cvičil. Uvidím, jestli to bude stejné po koupení nového peška - starého jsem mu nechala ke "zneškodnění" před zimou, když už byl x-krát sešívaný
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Kometo máš úplně normální štěně čsv :-))) Buď v klidu období vzorného poslouchání a absolutní ignorace se nám střídá stále a to má "už" 16 měsíců :-))) starší to přešlo ve třech letech.... Stopovačka je určo fajn ... Motivovat není vždy tak jednoduché, když na zemi leží řádně uležená mňamka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Bolt Grey Střípek snů
|
![]() Quote:
![]() S věkem se všechno lepší - s příležitostným zhoršením, kdy si řekne, že už byl poslušný moc dlouho ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
![]() |
|
|