![]() |
![]() |
|
Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
O, dar kiek seniai matytų-girdėtų
![]() Čekus mylėjau, myliu ir mylėsiu. Bet apie auginimą rimčiau galvosiu kai rimčiau ant savų kojų gyvenime stovėsiu ![]() Aš, aišku, turėjau išsiduot. Kiek kitokių planų, minčių dabar turiu, bet dar reikia viską ramiai išsiaiškinti ir su aplinka. Aš čia konkrečiai Daivą kiek vėliau planuoju pakankint ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Aš vis dar bandau išmokti atskirti Lietuvos čekus pagal snukelius, bet dažniausiai tai pavyksta tik pagal šeimininkų veidus.
![]() ![]() Beje, katrie LT čekai yra "pagražintomis" ausimis? Bruknė, Kuti, Bodis. O gal daugiau tokių yra? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() jep kol kas LT yra tik trys izymybes su ausim - Brukne, Kuti ir Bodis in siaulia buvo Bodis ir Bite kuti irgi bet ji ant kadro nepateko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
O, pataikiau!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
hehe...šeškai nedaug kuo skiriasi....draugė grįžus namo rado savo gražuolius su sava tvarka: http://www.facebook.com/video/video....25383&comments
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
chm, man nerodo šeškų video
![]() Vaidosas šiandien atidarė savo maudynių jūroje sezoną ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Faina Vaidžiui prie tokio didelės balos.
![]() O aš šiandien apturėjau tokį pokalbį šunų aikštelėj su 6 mėn. haskį turinčia mergina: - Kodėl nusprendėte įsigyti haskį? - Šiaip aš norėjau mažo šuniuko. Tokio, kurį ant rankų galima nešiotis. O Kalėdoms gavau mažą šuniuką - haskį. - O tai kaip šuns energiją nuleidinėjat? - Oi, namie jis viską graužia. Paskutinis jo darbas - sofą sugraužė, visus jos vidurius ištraukė. - Gal su dviračiu ketinate važinėtis? - Prisibijau aš - tamposi jis labai. Šiaip sako, kad dviejų metų jie apsiramina, tai tada gal. - Į dresūros mokyklą ėjote? - Ne. Gaila ir šuns, ir šeimininkės fifutės. O tokiems "Kalėdų seniams", kurie norus išpildo, galvon maža duot. Galvoju, gal kokia nors TV laida galėtų papasakoti "Visą tiesą apie šunis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() ![]() Žinok, negana, neveikia, tie, kurie prieš įsigydami domisi, tokių nesąmonių nedaro. O tie, kurie nesidomi, tokių laidų nežiūrės... Pirmas dalykas ką reikia daryt, tai skatint veislinių šunų auginimą. Nes garantuotai haskis tos fyfos be dokų. Bile perka. Iš Kernavės fermukės, pvz ![]() O Bruknė vakar su Nabu buvo susitikus. Kaip jie upelyje davės nepavyko užfiksuoti, nes reikia kameros, ne fotiko ![]() Nabu: ![]() ![]() Bruknė: ![]() ![]() Ir Nabu bando nuvaryt Bruknę nuo sniego, o ji aišku negali nesivolioti jei yra dar bent lopelis sniego ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
buvo mintis, kad nerodys video....apibendrinant galima pasakyti, kad butas primena sauliaus kiemą, kai maja jaunesnė buvo....stalčiai atidaryti, šiukšlės - perrūšiuotos, spintelės - perkraustytos....ir šeškai patenkinti, laimingais snukeliais: "šeimininke, žėk kaip pasitvarkiau! kur skanusis atlygis..?!.."..
![]() vaidis..?!?..arba čia dėl to, kad jo taip ilgai nemačiau, arba laikai tikrai keičiasi.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|