![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
To ja też się pochwalę Ilmarinen Girios Dvasia DM N/N
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Zygzak, Garudki i Imbus- cieszę się z Wami. Jeden kamień z serca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Nic w jego zyciu sie nie zmieniło tylko nade mną krąży widmo HD C ......... Rybka - to juz niedługo - pól roku to akurat po wakacjach i spotkaniach ![]()
IMBUSEK4, IMBUSEK3, IMBUSEK2, IMBUSEK1, IMBUSEK, szasztin szasztinphoto, szasztinphoto1 Last edited by szasztin; 08-04-2011 at 10:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
K-Lee Family
|
![]()
Gratulacje!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Gratulujemy bardzo dobrych wyników!!!
Mnie pozostało tylko czekać - krew na DM i dwarfism pojechała dopieroco do badania... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Hiiiii, będziemy miały DM-owo czyste dzieci
![]() Moje baby też mają DM N/N ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
No dobra - to teraz ja:
Obie zalozycielki hodowli sa czysciutkie... ![]() Jolly z Molu N/N Merry Bell z Molu N/N A to oznacza, ze zaden z ich szczeniakow nie zapadnie na DM - moga byc maksymalnie "nosicielami".... ![]() Wyniki reszty stadka zalezaly wiec od tatusiow: ![]() Alistair z Peronowki N/DM Juvart z Peronowki N/DM Kaseya z Peronowki N/DM Peymakilir z Peronowki N/N Qareen z Peronowki N/DM do tego: Eligo z Peronowki N/N A poniewaz Merry Bell tez jest N/N, wiec caly miot "M" tez bedzie N/N... Mam tez wyniki: - Milo Ruskov dvor - jest N/DM, wiec psy z miotu "A" moga byc jedynie albo N/N, albo N/DM - Barona spod Dumbiera - jest DM/DM, wiec wszystkie psy z miotu "J" beda N/DM Mamy nieoficjalny wynik Irana Zemplínska oblast' - jest N/DM, czyli miot "K" moze byc tylko N/N lub N/DM... Na reszte wynikow czekam...
![]() |
#8 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
mielismy sie na razie nie chwalic, ale skoro i tak juz wiadomo
![]() Last edited by jefta; 08-04-2011 at 19:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|