Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Tisk, televize a reklamy

Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 14-04-2011, 11:58   #1
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

CDaniela's Avatar

Quote:
Originally Posted by Pavel View Post
Karle, napsal jsem Ti to ve zprávě, ale rád bych aby to tedy bylo vysvětleno i tady.
Pan Kirschner nemá s reportáží nic společného, osobně jsem tohle jméno nikdy neslyšel a se štábem pořadu Euroblick spolupracuji už přes 4 roky. Štáb žádné kontakty ani tipy nedostal, takže za tím tuším nějakou nesmyslnou soukromou iniciativu. Já jsem Klub požádal zcela oficiálně a bohužel se mi, s výjimkou Evy Myslivečkové, žádné pomoci nedostalo. Nakonec jsme vše natáčeli velice improvizovaně na základě mých kontaktů a omezených možností. Například výcvik, o který měla BR eminentní zájem, jsme natáčeli na louce s Lenkou, Adrianem a jejich psy a u nás na zahradě s mým Danym. Všichni jsme se snažili, co jsme mohli a snad jsme ostudu neudělali, ale zcela jistě jsme neukázali to, co by ukázat šlo a obraz plemene mohl být zcela jistě mnohem výraznější. Ale posuďte v neděli sami ...
Proč jsi nepožádal přímo lidi, kteří s čsv cvičí?

CDaniela jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules