![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilkokłak
|
![]() ![]() To wszystko zależy od osobnika. ![]() Łowca ludzkich i psich (obcych) NIGDY się nie chwycił, nawet jak był małym kupojadem; za to na początku przez krótki czas wcinał swoje i nieustannie polował na kocią kuwetę. Długo rarytasem były końskie, ale teraz nawet te zostawia w spokoju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Oj tak... Aszczu to potrafi takie (Szczególnie kac kupy okolicznych żuli) wyczuć na kilometr :/ I zawsze wiem, że takową przydybała w krzakach, bo po pierwsze to jedyny moment gdzie jak mi zniknie w krzaczorach się nie odwoła, a po drugie ma specyficzną potrzebę chwalenia się tym co zjadła robiąc wielkie beknięcie prosto w twarz
![]()
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Całe szczęście że u nas w okolicy się człowieki nie załatwiają na łonie natury, bo pewno masakra by się działa...
![]() ![]() ![]() Na sierściuchę zaczniemy stosować metodę- żółtko + trochę oleju np. z pestek winogron, stwierdziłam że trzeba kundlowi poprawić strukturę włosa. Wcina Boscha, ewentualnie Purinę, więc suplementów nie dajemy, ale naturalne składniki tylko pomogą, nie zaszkodzą. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|