![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Galicyjski Wilk
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
chyba doczytac sie do konca posta trzeba
![]() co knujes Madzia a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
A jak myślisz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Ja cały czas powtarzam, mnie nie chodzi o konkretne hodowle,chciałam zapytać na jakiej podstawie dodaje się (dodatki ) do konkretnych psów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Cos takiego to powazny zarzut, wiec i powaznie trzeba do tego podejsc. A jesli o mnie chodzi: o miksach w Holandii Czesi mowili juz 10 lat temu. Wtedy ich zarzuty ich klub w NL odrzucil. Dopiero teraz wyszlo szydlo z worka (i niestety "polecial" nie jeden miot, a kilka). O francuskich kundelkach mowiono w Niemczech juz 2 lata temu... Sama nie wierzylam - ale dowody sa jasne. Zreszta to juz widac... To nie sa wilczaki... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Z tego tematu wynika, ze SA miksami. Te francuskie "wilcze" psy (i ich owczarkoware rodzenstwo) to mieszanka malamuta, husky, owczarka niemieckego (wyszystko "prawierasowe", bo o rodowody nikt sie nie martwi, wiec domieszanych ras moze byc w nich wiecej), amerykanskich wilkow i teraz tez "naszych" wilczakow... Krotko mowiac: albo nazwiemy ich mieszancami lub kundelkami. Albo od biedy bedziemy podciagac pod Saarloosy...
W kazdym razie zadne z nich wilczaki... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|