Вернуться   Wolfdog.org forum > Česky > ČSV v nouzi

ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích...

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 15.06.2011, 08:36   #1
mája
Junior Member

Отправить сообщение для mája с помощью ICQ Отправить сообщение для mája с помощью Skype™

Цитата:
Сообщение от yzengrin Посмотреть сообщение
Hmm, tak to je fakt pěkné:-/. Asi si myslí, že když jde o psa s PP, vytřískají na něm miliony..
Jasně že jo, v Blanenským útulku byl dobermann s PP a perfektním rodokmenem, chtěli ho na chov nejen u nás ale i ze zahrančí a nabízeli pěkný penize, nakonec si ho odvezla chovatelka za klasických 500 nebo 1000,- kč, protože vedoucí útulku se držela zákonů a předpisů...Jestli je tohle soukromej útulek tak se nedivte, sponzoři se hledají těžko ( to můžem opravdu jen doufat že peníze půjdou zpět do psů...)

http://www.cswolfdog.net
mája вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.06.2011, 04:02   #2
Undertaker
Member

Leila... doufám, že se po tomhle inzerátu dojdeš někam zakopat. Vzpomínám si o co jde. Loni jsme tam měli s R.D. pro ty psy jet a oba jsme makali týden na tom, abychom pro ně měli majitele. A nakonec jsme je měli. Vy jste ale naěli lepší řešení a jak to dopadlo?
Možná by bylo fajn se Rudovi omluvit a dál se v tšchto věcech neangažovat nebo se neangažovat kontraproduktivně
Undertaker вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.06.2011, 09:04   #3
leila
http://www.tobrok.sk

Nechcela som sa vyjadrovať, ale nechcem, aby sa tu skloňovalo moje meno v tomto zmysle. Som rada, že na mňa útočíš, hlavne keď s tým nič nemám...
Za prvé, tú sučku som mala do spolumajiteľstva, všetko bolo vybavené. Všetko sa riešilo. Za druhé, prišiel tam niekto, kto si ju zobral - mala som ju sľúbenú, mala som ju dostať hneď ako bude pripravená, za nejaký čas, resp. potom sme sa dohodli na spolumajiteľstve. Ten pán si ju zobral spolu s jedným z tých psov. Bola u neho cez rok. Teraz však odchádza do zahraničia a sučku si nemôže zobrať a ani nechať. Preto ju dáva preč. Sučku teda inzeruje.
Neviem prečo sa tu navážaš do mňa, pokiaľ nemáš ani páru, čo sa tam ďalej deje. Ruda ma nezaujíma, pre mňa je to človek, s ktorým nechcem mať nič spoločné. Ospravedlňovať sa mu nemám za čo, ani nikomu, jediné za čo som sa angažovala bolo, aby sa tá sučka dostala do dobrého domova. Ten našla, mala milujúcu rodinu, i keď to bolo poza môj chrbát, nikto mi tam neodpovedal na maily, telefonáty,.., teraz je však situácia iná. Ja sa mám za to ospravedlňovať? Prečo?
Старый 16.06.2011, 09:22   #4
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

Jen jedna poznámka. Rodina, která se vzdá psa kvůli cestě do zahraničí a nanejde pro něj jiné řešení, než ho dát do útulku, nebo nabídnout nejvyšší nabídce, není milující. Jinak nechci nikoho soudit.

CDaniela вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.06.2011, 09:30   #5
leila

To už je svedomí toho človeka, čo mi bolo povedané je, že chcú len, aby sa im vrátili náklady... Tiež mi to príde divné, že chcú z toho vytĺcť ešte najvyššiu ponuku, ale OK.
Jedno je isté, ja som ohľadom toho nič nevybavovala, angažovala som sa len o ňu, cez dva mesiace a potom sa všetko aj tak spravilo poza chrbát, bez odpovedí na maily, telefonáty...
Старый 16.06.2011, 09:36   #6
Helenasotis
Junior Member

Цитата:
Сообщение от leila Посмотреть сообщение
...čo mi bolo povedané je, že chcú len, aby sa im vrátili náklady...
Omlouvám se, že se zapojuji do debaty, ale tomuto nějak nerozumím...
Jaké náklady? Na to, že fenku a psa nějakou dobu živili a zajišťovali jim veterinární péči?
A jak by to udělali, kdyby u nich fenka dožila? Zpeněžili by její "ostatky" nebo jak???
Pardon, ale to mi přijde fakt absurdní... (Daniela to podle mě vystihla naprosto přesně...)

Jelikož jsem u ničeho z toho nebyla osobně, rovněž nechci více hodnotit, ale někdy je snad lépe nevysvětlovat a nesnažit se omlouvat...

Helenasotis вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.06.2011, 09:45   #7
leila

Asi tak... Mňa mrzí to, že ju dali tomu pánovi poza môj chrbát. Mohla byť v domove, kde by dožila, nikto nevedel, že to takto dopadne. A aj keď to dopadlo ako dopadlo, formulka "najvyššej ponuke" nehádže na celú vec dobré svetlo...