![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
A na teraz - masz tutaj jego przyznanie sie do robienia miksow: http://www.wolfdog.org/forum/showthr...6015#post38601 To na serio sa kundelki i Francuzi maja walczyc o anulowanie im rodowodow (jak, ze sa nieprawdziwe)
![]() |
![]() |
#2 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Z innej beczki-jako ze w piatek bede miala suke hodowlana... Co oprocz suki ze stempelkiem trzeba miec by byc hodowca wg wolfdoga? Wiem ze bylo to omawiane ale nie moge znalesc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
PSYdomek hodowlany? (aby zaistnieć na liście polskich hodowli)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Zatem witamy w świecie hodowców ![]() Potem wysłać skan dokumentu jak przyjdzie do Ciebie do admina WD i JUŻ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Ja mam przydomek po mamie ale zastanawiam sie nad zmiana na jakis bardziej pasujacy do suki zalozycielki wiec jesli nie trzeba go miec (byly kiedys zaznaczane jako ???) to wolalabym nie wysylac jeszcze tego co mam. Ja hodowca teoretyk co to zajmuje sie przydomkami i wiecznym wyborem idalnego samca a do hodowania totalnie mi sie nie spieszy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Nie łam się, większość z nas "teoretykiem" jest ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Ja nie jestem wierna rasie ale pewnemu stylowi psow. Różowe Kokardki (o dziwo wolny- sprawdziłam) bedzie pasowac i do wilczaka i do malinois!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
No chyba sobie waćpanna raczy żartować??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
a jakie rasy mama hodowala?
|
![]() |
![]() |