![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
bez urazy ...
wilczak i Onek to roznica i duza, ja mam wilczaki prawe 10 lat ale nie moge powiedziec ze moglam udzielac pomocy psichycznej dla owczarkow, bo ich tak dobrze nie znam jak wilczakow. dla tego i padlo pytanie dla czego tu pytami o Onka. ale widze ze na to zareagowano jak na atak i obrazenie, to przepraszam bo nie o to chodzilo i dziwne ze tak zareagowano na takie proste pytanie. oraz.. w sluzbie ma sie swoje trenery - to one nie daja rady i nie maja innych trenerow, ktore mogli pomoc- specialne sluzby maja swoj styl i pracy i treningu i watpie czy tu ciwil cos pomoze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
http://www.kuzniadusz.pl/
Wprawdzie sama nie korzystałam z pomocy Michała (link do jego strony powyżej), ale wiem, że nie tylko hoduje, ale i szkoli w "tradycyjny" sposób, czyli pewnie podobnie jak w służbie wojskowej/więziennej/policji. Znam osobiście, bardzo sympatyczny w kontakcie, ma 20-letnie doświadczenie w pracy z psami (ON, dobermany). Wiem Pawle, ze szukasz behawiorysty z pomorza (Michał mieszka pod Ełkiem), ale jak zauważyłam, ciężko tu o konkretne informacje, stąd dzielę się tym, co znam z własnych okolic. W takiej sytuacji każdy kontakt może się okazać kluczowy dla sprawy. Telefon Michała często jest poza zasięgiem, bo mieszkają na końcu świata ![]() Trzymam kciuki za psa i jego opiekuna. Oby się udało im pomóc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Oj Daiva, Daiva marudzisz
![]() U nas leci teraz cudna reklama Milki (czekolady) "Bądźmy delikatni" - cudne przesłanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
za to temat jaki modny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
love and terror
|
![]()
Ja osobiscie polecam http://www.psicholog.eu/
Moze Waldek sam sie odezwie w tym temacie, na forum jest, wiec moze dokopie sie do tematu ![]() A pytac mozna zawsze i o rady prosic - czy to chodzi o wilczaka, czy innego psa. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|