![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Osobiscie polecam kazdemu, bo to fajniejsze niz wyjazd wlasnym autem, a ekipa jest taka: ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]()
Kto był tu :** Niemiecki obóz wilczakowy - Bad Schönborn/Mingolsheim (DE) ????
Fotki są? Tam chyba była też specjalka jakaś? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
K-Lee Family
|
![]()
Byłyśmy, widziałyśmy, zdobyłyśmy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
love and terror
|
![]()
No Gia, relacja... Pelna para
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
K-Lee Family
|
![]()
Dajcie człowiekowi chwilę odsapnąć
![]() Muszę ochłonąć ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
K-Lee Family
|
![]()
hehehe, wyniki które znam dodałam, czekają na dodanie i dopiero wtedy będę mogła wrzucić zdjęcia
![]() Faktycznie ciężko to spotkanie nazwać obozem. Była psia olimpiada w piątek, przeróżne mniej lub bardziej dziwne zadania w niestandardowym wydaniu ![]() ![]() W sobotę wystawa. Około 20 psów i 26 suczek, plus babyki, które miały jakby swoją osobną wystawę, nie ujęte w katalogu, więc nie zanotowałam które się wystawiały a które nie ![]() Rasę wziął chyba Darky Crying Wolf, chyba, bo troszkę co innego było w katalogu a co innego w realu ![]() ![]() Kalinka w swojej klasie miała jedną konkurentkę i udało się zwyciężyć, więc jest pucharek - dla każdego zwycięzcy klasy było trofeum - i kolejna łapka do championatu Niemiec ![]() ![]() W niedzielę przegląd młodych i bonitacja. Moje "maluszki" zdobyły ponownie oceny wybitnie obiecujące a podczas bonitacji przy okazji zostały "ostrzelane". Rapidkowi strzały nie przeszkodziły spać dalej nieopodal, a Fuercikowi ziewać z gorąca... Poza tym, rewelacuyne spotkanie, możliwość poznania świetnych ludzi, dużo zabawy, śmiechu i niemieckiego piwka. Dużo nowych przyjaźni, postanowień i planów, tak więc za rok będziemy tam znowu ![]() Jakieś pytania jeszcze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
Teraz sezon na łyse przeca
![]() ![]() Duże brawka i dla malućkich bardzo duże ![]() A kto sędziował? Zapomniałam, jak Ci się podobał Zeus? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
K-Lee Family
|
![]()
Sędziował Jindrich Jedlicka.
Zeus ładny, choć nad jego zachowaniem nieco należy popracować ![]() I łyse łysemu nierówne, Aslan była łysa jak szczur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() A było nocne, piękne auuuuu???? Spaliście w namiocie? Ile kosztowało? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
K-Lee Family
|
![]()
Graba, to może szczegóły na gg?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Senior Member
|
![]()
Nieeee, masz wiedzę z realu, więc dziel się
![]() a auuuuu było piękne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
K-Lee Family
|
![]()
No to auuuu nie było
![]() Spałam w namiocie i byłam tam sama z Kalinką ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
i inaczej - hehe. Jeszcze raz gratki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
VIP Member
|
![]()
Gratulujemy, szczególnie takiego występu ślicznych dzieciaczków, mamusia pewnie dumna?
![]() Jak odsapniesz- opisz proszę te olimpiadę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
K-Lee Family
|
![]()
Olimpiada bardzo fajna rzecz, totalnie for fun oczywiście i dla chętnych. Nie wiem, czy pamiętam wszystkie zadania, bo było ich sporo
![]() ![]() Część pierwsza to odpowiedzi na pytania dot. wilczaków - o sygnałach uspokajających, czy są mięsożerne, roślino czy wszystkożerne, pytania o niemiecki klub, różne takie ![]() Druga część to zadania z różnie pojętego posłuszeństwa i współpracy z przewodnikiem. 2 krótkie tunele które pies ma przejść, pies ma pociągnąć deskorolkę na której są 3 albo 4 kubki wypełnione wodą i nie przewrócić ich. przejść przez tunel z tyczek obwieszonych furgającymi na wietrze taśmami, slalom gdzie właściciel niesie na łyżce piłeczkę tenisową, pies ma przejść kładkę, albo włożyć łapy do 4 pudełek i tak wytrzymać 10 sekund, pokazać jakąś dowolną sztuczkę, zaaportować przedmiot do wyboru (było też frisbee i my to wybraliśmy ![]() ![]() Wszystko to ma być zrobione for fun, bez przymusu, bez pozycji zasadniczej z siad przy nodze itp, aport to ma być przyniesienie przedmiotu, ale można go złapać w powietrzu, można podjąć z ziemi, właściciel może psa rozbawić i nie ma za to punktów ujemnych ![]() ![]() Przy ogłaszaniu wyników na lokatach stały miski psie (żeby nie było nowe, w ramach nagrody ![]() Jedynm słowem było wesoło i właśnie tak nam się podobało ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
K-Lee Family
|
![]()
Gaga, byłam tama sama z Kalinką...może ktoś nam fotki zrobił, ale nie wiem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Fajnie byłoby zobaczyć, chociaż na fotkach. Już wiem, że zadanie 4 łap w kartonikach mielibyśmy na zero. U nas chodzi wersja "nie tykaj stope" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
K-Lee Family
|
![]()
Też tak myślałam a udało się to zadanie wykonać
![]() Tyle śmiechu dawno nie miałam ![]() |
![]() |
![]() |