![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Dobrze widzicie, to jest frisbee
![]() Niestety obawiam się, ze konkurencja Wam nie grozi. Tak naprawdę uchwyciłam dobry moment, w którym akurat udało mi się ją namówić żeby za tym latała, ale ona przejawia bardzo mizerne zainteresowanie bieganiem za frisbee i piłkami. Przyznam, że trochę nad tym ubolewam ![]() Chyba, ze to przychodzi z wiekiem. Jak sądzicie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
K-Lee Family
|
![]()
To trzeba wypracować
![]() To, że nosi przedmiotu już teraz to tylko dobry znak, że warto z nią nad tym pracować ![]() A konkurencji się nie boimy, konkurencja jest pożądana!!!!! ![]() Last edited by Gia; 01-07-2011 at 11:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilcza Saga
|
![]()
Ale zleciało! Dzisiaj cała szczęśliwa siódemka kończy pierwszy rok!
![]() Wszystkim 'maluchom' życzę Wszystkiego Najlepszego... a i liczę, że uda mi się wreszcie wszystkie spotkać i zobaczyć co wyrosło z tych małych, puchatych kłębków... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Zleciało, zleciało, faktycznie!
Kto by pomyślał, że z takiego maluszka ![]() wyrośnie... ![]() Taaaka duża panienka ![]() za nami pierwsza wspólna wiosna: jesień: zima: Choć po drodze różnie bywało ![]() ![]() ![]() ![]() Wielkie dzięki Kasiu za tak wspaniałą przyjaciółkę. No i ogromne dzięki dla warszawskich (i okolicznych) wilczaków oraz ich pańciostw, że pomagają wychowywać małego gryzonia ![]() Zastanawiam się teraz jak to można było bez niej żyć ![]() Do zobaczenia w niedzielę ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Dorotka mnie uprzedziła, bo chciałam napisać, że z pewnością przynajmniej jedna wyrosła na piękną i kochaną sunię. STO LAT (a Cheyowi powiemy, że Bashtee już dorosła i czas zacząć traktować ja jak młodą damę, a nie przedszkolaka)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Sto lat dla Bashtee prawie dorosłej panny i reszcie rodzeństwa od Jotuna i Tajguli
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Łomatko!!!! Już rok!!!!
Najlepszego, najlepszego, najlepszego ![]() ![]() |
![]() |
![]() |