![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Młoda w swym procesie feminizacji, albo zmęcznia materiału, spojrzała na mnie pół otwartym okiem i mruknęła... może to oznaczać, że zniosła uprzedmiotowienie...hmmm, dumnie ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Wdzięcznam niebywale, choć nadal spłoniona wstydem
![]() Stawiam na zmęczenie (Wondery) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Witam! Można spróbować spotkania w różych konfiguracjach.... Zależy nam na tym, aby poznał Wandal inne wilczaki i NAUCZYŁ SIĘ KULTURY!!! Muszę wiedzieć tylko z wyprzedzeniem o spotkaniach. Dojazd do W-wy, w godzinach dziennych, to 1,5 godz. Życie w domu toczy się swoim rytmem, a Michał wracając z przedszkola często zasypia w samochodzie.... Spotkania sobotnio - niedzielne są dla nas najlepszym rozwiązaniem. A zatem do miłego....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() z psaceru zbiorowego wiec raczej nici ![]() w kazdym razie my i Bies zagrzebujemy sie w ściółkę i czekamy lepszych czasów... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Klapa - wczoraj mokro, dziś też..... Wandalowi to nie robi różnicy, ale przy tej ilości deszczu to wszystko przemoknie... A na spacery w sztormiaku jeszcze nie dojrzałam... Kiedyś wyszłam z Wandalem w pałatce - dowiedziałam się później od sąsiada, że wojsko kogoś z psami szukało we wsi.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
A ja Wam chciałam właśnie zaproponować nabycie z demobilu wojskowych peleryn
![]() ![]() http://allegro.pl/poncho-peleryna-przeciwdeszczowa-helikon-4-kolory-i1692014214.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() Gaga - wodery kupię następną razą ![]() Bies dzisiaj nie chcial wyjsc rano na siku, tak lało, ale nie ma przebacz - pan wdział sztormiak i psu się zrobiło głupio. Opłaciło się - nad Jeziorkiem Kiełpińskim były zawody wędkarskie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() http://allegro.pl/pawilon-ogrodowy-3...697404608.html Do środka kilka leżaczków, grilla i mamy extra spacer, nawet w deszczową porę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Tags |
witam |
|
|