|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
Po pierwsze- odpowiedzi na wszystkie pytania zadane przez Gibsona już padły. Po drugie- ani ja ani Morian nie potrzebujemy adwokatów bo umiemy czytać i pisać ze zrozumieniem. Po trzecie- paszport jest dokumentem potrzebnym do wjechania na teren UE, więc jadąc do Rosji go nie potrzebujemy (bo Rosja nie jest krajem UE, a paszport jest dokumentem unijnym). Po czwarte- "główny wet oddział w rejonie" to powiatowy lekarz weterynarii i już o tym pisał i Daniel i ja. Więc przeczytaj wątek i zastanów się czy Twoje pięć groszy jest tu tak bardzo potrzebne... Miłego wieczoru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Morian, Thank you very much for your reply. We are planning a trip to the Baltic Republics, like Latvia, Estonia.
We noticed that it wouldn't be far to skip to St. Petersburg, which we would love to visit. But unfortunately we guess it won't be possible this year. My fiancee is still waiting for her passport and probably she won't get the document before the planned beggining of our trip (you need passport to get visa and it takes minimum 5 days). But the idea of trip to Russia is great, so maybe we will make it next year. And where are you exactly from, maybe some common walk would be possible? ![]() ![]() And referring to our dog, you are sure there isn't any extra payment for a dog for crossing the border (some kind of dog's visa ![]() We also have some doubts about possibilities of getting visa for us - we' ve read that you have to have invitation from Russian citizen or you have to have some document confirming our trip from travel agency which would organize it, but we were planing a trip on our own, without any agency (but we are not sure now is it posiible at all this way) Thanks a lot one more time. Let's be in touch Ps. GAGA don't worry! We are not planning emigration, we’ll be back. J |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Dziekuję wszystkim za pomoc i zaangażowanie. Nie wiem czy damy rade wyjechać w najbliższym czasie ze względu na późny termin odbioru paszportu i z tego powodu brak możliwości wyrobienia wizy...
Rosja od dawna nas fascynuje i zachęca aby ją odwiedzić a nie wyobrażamy sobie wycieczki bez Larsa, wieć wszystkie wskazówki będą pomocne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pomachamy Wam podczas tej wycieczki z Litwy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() p.s. i CO JA CI zrobilam a? moze powies a to nie wiem z kat taka nagla agresia Last edited by wolfin; 14-07-2011 at 18:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|